Σάββατο 25 Ιουλίου 2015

Γιώργος Σαββίδης: Καλύτερους… Φινμπόγκασον και λιγότερα δάκρυα!!

Ο Γιώργος Ζαχαριάδης γράφει στο sport-fm.gr για τον ΠΑΟΚ που υπόσχεται μέσω του Γιώργου Σαββίδη καλύτερους… Φινμπόγκασον και λιγότερα δάκρυα.

Γιώργος Σαββίδης: Καλύτερους… Φινμπόγκασον και λιγότερα δάκρυα

Υπόσχεται ότι ο ΠΑΟΚ θα αποκτήσει καλύτερο ποδοσφαιριστή από τον Ισλανδό και αντιλαμβάνομαι επίσης ότι θα ξοδέψει περισσότερα χρήματα ή περίπου όσα θα ξόδευε για τον Φινμπόγκασον για να τον αποκτήσει ως δανεικός. Δηλαδή, κάπου στα 3,4, 5 εκατομμύρια.

Αλλά τι σημασία έχουν τα χρήματα;

Έτσι μας ταΐζουν όταν πρόκειται για τον Σαββίδη. Την πρόσληψη του Αρνεσεν, αν ενθυμούμαι καλά, την είχαν συνοδεύσει με 20 εκατομμύρια ευρώ για μεταγραφές. Ή μήπως ήταν απλά 20 εκατομμύρια το μπάτζετ μαζί με τους ήδη υπάρχοντες στο ρόστερ;

Τελικά, δεν φαίνεται να υπάρχει μάξιμουμ. Είναι κάπου στον αέρα και στηρίζεται στις ορέξεις του Ιβάν και του Γιώργου...
Όπως αποδεικνύεται.

Διότι αν ο Φινμπόγκασον δεν είχε καταλήξει στον Ολυμπιακό, δεν θα συζητούσαν –έτσι είπε ο υιός- για ακόμη καλύτερο.

Τέλος πάντων. Ας πούμε ότι η περίπτωση του Φινμπόγκασον είναι κάτι που κλείνει χωρίς να σημαίνει τίποτε απολύτως και δεν χρειάζεται κανείς να μένει παραπάνω.

Τι γίνεται με τον Λούκας;

Υπάρχει ενδεχόμενο να του δοθεί αύξηση για να πειστεί να μείνει;

Αν συμβεί κάτι τέτοιο προφανώς δεν υπάρχουν σοβαροί παράγοντες σε αυτή την ομάδα. Που ανανεώνουν για δεύτερη φορά το συμβόλαιο (και του δίνουν αύξηση) ενώ επιθυμεί να φύγει και, επίσης, το καλύτερό του παιχνίδι ήταν με τη Λοκομοτίβα. Ήμαρτον!

Από ένα παιχνίδι, αντιλήφθηκαν ότι ο Λούκας είναι ο άνθρωπος που θα τους οδηγήσει στη Γη της Επαγγελίας;

Είναι θέμα μεταγραφών. Όσο ο ΠΑΟΚ μένει πίσω στις μεταγραφές και οι άμεσοι αντίπαλοι του, το σύστημα, το κύκλωμα και οι παραδοσιακές δυνάμεις, αλλά ακόμη και οι ομάδες που τον άφησαν πίσω στα πρόσφατα πλέι-οφ, ενισχύονται, το άγχος μεγαλώνει.

Η πίεση θα είναι ακόμη μεγαλύτερη και αν υπάρξει στραβοπάτημα στο Europa League, τότε είναι που η κατάσταση θα είναι πολύ δυσάρεστη.

Τα έξι γκολ απέναντι στην Λοκομοτίβα, μέσα στο κατακαλόκαιρο, με καλύτερο παίκτη κάποιον που φεύγει και έναν ακόμη που έγινε… ο παικταράς που τον είχαμε στα πόδια μας και δεν το γνωρίζαμε, είναι σκηνικό που με φοβίζει.

Δεν έχουμε ακόμη εικόνα ομάδας που έχει υψηλούς στόχους. Ενδεχομένως να παίζει κάτι διαφορετικό και –κυρίως- συγκεκριμένο- αλλά, είναι πολύ μακριά η στιγμή που θα αντικρίσουμε εικόνα ανταγωνιστή στο υψηλότερο επίπεδο. Και προς αυτή την κατεύθυνση, ο ΠΑΟΚ θα κινηθεί εφόσον αποκτήσει ποδοσφαιριστές σαν τον Φινμπόγκασον. Και καλύτερους, σύμφωνα με τον Γιώργο Σαββίδη.

Άλλωστε, τα κενά που υπάρχουν πλέον, είναι μεγάλα, μετά (και) από το κόψιμο του Ρατς, σε πρώτο βαθμό και του Γκολάσα, σε δεύτερο. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: