Σάββατο 25 Ιουλίου 2015

Κυπαρίσσης: «Δεν θέλουμε μόνο την άνοδο»

Τη δημιουργία μίας ομάδας για πολλά χρόνια και όχι ενός «πυροτεχνήματος» επιθυμούν στην ΑΕΛ, όπως δήλωσε ο Θωμάς Κυπαρίσσης στον ΣΠΟΡ FM 94,6.«Ο κ. Κούγιας λειτουργεί σαν σκάουτερ», είπε μεταξύ άλλων.

Κυπαρίσσης: «Δεν θέλουμε μόνο την άνοδο»
Μία ομάδα με μέλλον και όχι για μία χρονιά θέλουν να δημιουργήσουν στη Λάρισα, όπως δήλωσε ο Θωμάς Κυπαρίσσης στον ΣΠΟΡ FM 94,6.

Ο τεχνικός διευθυντής της ΑΕΛ τόνισε ότι δεν είναι αποκλειστικός στόχος του συλλόγου η άνοδος στη Σούπερ Λίγκα, αλλά η δημιουργία μίας ομάδας που μπορεί να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις του κόσμου και να παίζει ωραίο ποδόσφαιρο.

Στη συνέχεια, ο Κυπαρίσσης αναφέρθηκε και στη συνεργασία του με τον πρόεδρο της ΠΑΕ, Αλέξη Κούγια, τον οποίο χαρακτήρισε «σκάουτερ», αφού γνωρίζει πολύ καλά τη Β’ και τη Γ’ Εθνική

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην εκπομπή του Σωτήρη Ταμπάκου και Παύλο Κουστέρη

Για τις μαζικές ανακοινώσεις ποδοσφαιριστών

«Οι περισσότεροι από αυτούς είχαν κλείσει νωρίτερα, όμως θεωρήσαμε ότι έπρεπε να γίνει κατά αυτόν τον τρόπο η ανακοίνωσή τους. Ο προγραμματισμός πηγαίνει καλά τόσο και με τον κ. Ντόστανιτς και με τον κ. Κούγια.

Θέλουμε νεαρούς παίκτες, αλλά και με παραστάσεις από τη μεγάλη κατηγορία. Και έτσι προχωράει ο προγραμματισμός. Μας απομένουν κάποιες προσθήκες χωρίς να βιαζόμαστε. Θέλουμε να κάνουμε προσεκτικές κινήσεις».

Για τον στόχο της ΑΕΛ την επόμενη σεζόν:

«Η Λάρισα δεν έχει στόχο ως αποκλειστικό στόχο την παραμονή, πόσω μάλλον όταν αγωνίζεται σε μία κατηγορία που δεν την αρμόζει. Προσπαθούμε να έχουμε ως στόχο τον πρωταθλητισμό και να καθιερωθούμε. Θέλουμε η ομάδα αυτή να έχει και ένα περιουσιακό στοιχείο. Δεν θέλουμε να δημιουργήσουμε μία ομάδα για έναν χρόνο και την επόμενη σεζόν να φτιάξουμε ξανά μία νέα ομάδα. Θέλουμε να δημιουργήσουμε παίκτες που να έχουν μεταπωλητική αξία».

Για τις διαπραγματεύσεις με άλλους ποδοσφαιριστές:

«Είμαστε σε συζητήσεις με διάφορους παίκτες, οι οποίοι έχουν προτάσεις και από μεγαλύτερες κατηγορίες. Τους δίνουμε και εμείς το κίνητρο που ψάχνουν, ώστε να μπορέσουμε να τους πείσουμε».

Για τη συνεργασία του με τους κ.κ. Κούγια και Ντόστανιτς

«Ο κ. Κούγιας γνωρίζει πολύ καλά από ποδόσφαιρο. Εκτός από χόμπι, αγαπάει το άθλημα και γνωρίζει πολύ καλά για αυτό. Είναι ένας άνθρωπος που γνωρίζει τα πάντα για τη Β’ και Γ’ Εθνική. Λειτουργεί σαν σκάουτερ. Δεν το περίμενα αυτό. Ο κ. Ντόστανιτς είναι ένας πολύ καλός άνθρωπος και είναι ένα πολύ δυνατό όνομα στην πατρίδα του. Είναι αρκετά σοβαρός και μου αρέσει η μεθοδικότητά του».

Για τον Κλέιτον:

«Είμαστε σε επαφή με τον Κλέιτον. Έχει κάποιες άλλες προτεραιότητες ο ίδιος. Είναι ιδιαίτερα αγαπητός εδώ και γνωρίζει πολύ καλά τι τον περιμένει. Κάποιες περιπτώσεις είναι δύσκολες και εμείς τις παλεύουμε».

Δεν υπάρχουν σχόλια: