Σάββατο 25 Ιουλίου 2015

Μιλάει με Λούκας ο Ιβάν!!

Συνάντηση με τον Ιβάν Σαββίδη θα έχει ο Λούκας Πέρεθ για να ξεκαθαρίσει το μέλλον του Ισπανού στον ΠΑΟΚ. Αντικρουόμενες οι πληροφορίες για την παραμονή του 29χρονου άσου.

Μιλάει με Λούκας ο Ιβάν
Στο προσκήνιο επέστρεψε η ενδεχόμενη αποχώρηση του Λούκας Πέρεθ από τον ΠΑΟΚ.

Από χθες το πρωί υπάρχουν πληροφορίες στην Ισπανία που εμφανίζουν την Ντεπορτίβο Λα Κορούνια να ετοιμάζεται να κινηθεί εκ νέου για την απόκτηση του Ισπανού μεσοεπιθετικού του «Δικεφάλου του Βορρά».

Μάλιστα, κάποιες ιστοσελίδες στη χώρα της ιβηρικής χερσονήσου έχουν δεδομένη τη μεταγραφή του 29χρονου άσου στον σύλλογο της Γαλικίας, ο οποίος εμφανίζεται αποφασισμένος να περιμένει μέχρι και την τελευταία στιγμή για να εντάξει τον παίκτη στο δυναμικό του.

Ωστόσο, τα πράγματα ακόμα παραμένουν ρευστά στην υπόθεση του Λούκας.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Arena Press», ο Ιβάν Σαββίδης αναμένεται να συναντηθεί με τον Ισπανό για να ξεκαθαρίσει το μέλλον του στους Θεσσαλονικείς. Κάποιες άλλες πληροφορίες θέλουν τον ιδιοκτήτη της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ να μην έχει πρόβλημα με την παραχώρηση του 29χρονου μεσοεπιθετικού, όμως εισηγήθηκε να αποκτηθεί κάποιος καλύτερός του και να μην δημιουργηθεί κενό στην ομάδα. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: