Σάββατο, 25 Ιουλίου 2015

Βέμερ: «Μπορείτε να το κάνετε σε κάθε παιχνίδι;»

Έτοιμος να καλύψει επαρκώς την δεξιά πλευρά του Παναθηναϊκού εμφανίζεται ο Βέμερ, με τον Γερμανό αμυντικό να δηλώνει ανυπόμονος για τα επίσημα ματς του «τριφυλλιού» και μια… γεμάτη Λεωφόρο!

Βέμερ: «Μπορείτε να το κάνετε σε κάθε παιχνίδι;»
Αν και βρίσκεται λίγο καιρό στην ομάδα ο Γιενς Βέμερ αισθάνεται ήδη άνετα ως παίκτης του Παναθηναϊκού. Ο νέος δεξιός μπακ του «τριφυλλιού» ανυπομονεί να ξεκινήσουν οι επίσημες υποχρεώσεις αλλά και να ζήσει την εμπειρία μιας γεμάτης Λεωφόρου.

«Είχα ακούσει πολλά για τον Παναθηναϊκό. Ότι είναι μεγάλος Σύλλογος με μεγάλη παράδοση. Τα παιδιά, όταν ήρθα, μου εξήγησαν τα πάντα. Είναι εκπληκτικό που βρίσκομαι εδώ. Οι οπαδοί μου αρέσουν πάρα πολύ. Ειδικά στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ για τα play-off. Σας παρακαλώ μπορείτε να το κάνετε αυτό σε κάθε παιχνίδι;», είπε χαρακτηριστικά.

Αναλυτικά, όσα είπε στην εκπομπή «Goal Χωρίς Σύνορα»:

Για τις εντυπώσεις του από την προετοιμασία: «Σίγουρα η δουλειά που γίνεται είναι δύσκολη αλλά έχουμε καλή ομάδα και ανυπομονούμε να ξεκινήσει η σεζόν. Κάποια πράγματα τα κάνουμε σωστά και κάποια άλλα χρειάζονται βελτίωση».

Για τους στόχους της ομάδας αλλά και τους δικούς του: «Εμείς κοιτάμε κάθε αγώνα ξεχωριστά, βήμα βήμα. Προσωπικός μου στόχος είναι να βοηθήσω την ομάδα όσο περισσότερο μπορώ».

Για την προσαρμογή του: «Είμαι εξοικιωμένος με όλα τα παιδιά εδώ. Ο Πέτριτς με βοήθησε σημαντικά να προσαρμοστώ. Μιλάμε και γερμανικά όποτε χρειάζεται και δεν καταλαβαίνω κάτι. Σταελληνικά έχω μάθει το "γεια σας", "καλημέρα", "καλησπέρα", ελπίζω σε κάποιους μήνες ναμ πορώ να δώσω συνέντευξη στα ελληνικά, θα δούμε (γέλια)».

Για τον τρόπο που του αρέσει να αγωνίζεται: «Μου αρέσει να βρίσκομαι στην επίθεση αλλά χρειάζεται ισορροπία. Μου αρέσει η δύναμη, η ταχύτητα και το να παίζω πάνω στη γραμμή. Στον Παναθηναϊκό έχω την ευκαιρία να αγωνιστώ σε διεθνές επίπεδο και ανυπομονώ να ξεκινήσουν οι αγώνες. Να το απολαύσουμε και να έχουμε επιτυχία».

Για την επιλογή του να έρθει στην Ελλάδα παρά τις δύσκολες στιγμές που βιώνει η χώρα μας: «Ρώτησα τη σύζυγό μου και εκείνη συμφώνησε στο να έρθουμε στην Ελλάδα. Της αρέσει κι εκείνης εδώ».

Για τα όσα γνωρίζει για τη νέα του ομάδα και τους οπαδούς της: «Είχα ακούσει πολλά για τον Παναθηναϊκό. Ότι είναι μεγάλος Σύλλογος με μεγάλη παράδοση. Τα παιδιά, όταν ήρθα, μου εξήγησαν τα πάντα. Είναι εκπληκτικό που βρίσκομαι εδώ. Οι οπαδοί μου αρέσουν πάρα πολύ. Ειδικά στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ για τα play-off. Σας παρακαλώ μπορείτε να το κάνετε αυτό σε κάθε παιχνίδι;».

* Η συνέντευξη πραγματοποιήθηκε στην προετοιμασία της ομάδας στην Ολλανδία. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: