Σάββατο 25 Ιουλίου 2015

Πρόταση στον Μπαλοτέλι από τη Λούκα Παστέλι!!

Την τραγική τροπή που έχει πάρει η καριέρα του Μάριο Μπαλοτέλι θέλει να εκμεταλλευτεί μια ομάδα τρίτης κατηγορίας της Ιταλίας, αφού κατέθεσε πρόταση στον εκκεντρικό επιθετικό.

Πρόταση στον Μπαλοτέλι από τη Λούκα Παστέλι!
Πριν από ένα χρόνο ο Μάριο Μπαλοτέλι μετακόμιζε στη Λίβερπουλ ως ο αντικαταστάτης του Λουίς Σουάρες, με την ιδέα τελικά να αποδεικνύεται απόλυτα τραγική με τον Ιταλό επιθετικό να πετυχαίνει μόλις ένα γκολ στην Premier League.

Ο πρώην άσος της Ίντερ, της Μίλαν και της Μάντσεστερ Σίτι δεν υπολογίζεται καθόλου από τον Μπρένταν Ρότζερς στους «reds», αλλά καμία ομάδα δεν διακινδυνεύει να τον εντάξει στο ρόστερ της λόγω του χαρακτήρα του.

Το γεγονός αυτό θέλει να εκμεταλλευτεί μια ομάδα της τρίτης κατηγορίας της Ιταλίας, ονόματι Λούπα Καστέλι, που σύμφωνα με τη «Mirror» θέλει να τον βοηθήσει ώστε να «αναστήσει» την καριέρα του.

Αξίζει να σημειωθεί ότι πρόεδρος της ομάδας είναι ο Μάρκο Αμέλια και μάλιστα δικαιολόγησε την πρότασή του.

«Για τον Μπαλοτέλι θα μπορούσε να είναι ένα βήμα για να "καθαρίσει" το μητρώο του, κάνοντας δύο βήματα πίσω και δείχνοντας σε όλους τι είναι ικανός να κάνει. Θα είναι δύσκολο, σχεδόν απίθανο, αφού δεν θα είχε ξανασυμβεί κάτι ανάλογο στο ποδόσφαιρο, αλλά αυτός θα μπορούσε να το κάνει». *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: