Σάββατο 25 Ιουλίου 2015

Πιστεύει στον Μπεντεκέ ο Ρότζερς!!

Αντίθετη άποψη από αυτούς που λένε ότι ο Κριστιάν Μπεντεκέ δεν ταιριάζει στο στυλ παιχνιδιού της Λίβερπουλ, έχει ο Μπρένταν Ρότζερς, ο οποίος εμφανίστηκε σίγουρος για την προσφορά του Βέλγου φορ στους «κόκκινους».
Αισιόδοξος πως τα 32,5 εκ. λίρες που δαπανήθηκαν για την αγορά του Κριστιάν Μπεντεκέ θα «πιάσουν τόπο», παρουσιάστηκε ο Μπρένταν Ρότζερς.
Ο κόουτς της Λίβεπρουλ δεν συμφωνεί με αυτούς που αναφέρουν πως ο Βέλγος δεν ταιριάζει στον τρόπο με τον οποίο αγωνίζεται η ομάδα, υπογραμμίζοντας πως έχει τα προσόντα για να βοηθήσει και να πετύχει.
«Υπάρχει ένας αριθμός από προσόντα που έχει, τα οποία μόνο θα βελτιωθούν κατά την περίοδο που θα βρίσκεται στον σύλλογο. Εάν κοιτάξεις τον αριθμό των γκολ που έχει πετύχει από τότε που ήρθε στην Πρέμιερ Λιγκ, βρίσκεται μαζί με τους καλύτερους. Επομένως αυτό ήταν πολύ σημαντικό για εμάς», ανέφερε αρχικά.
«Προφανώς και έχω ακούσει αυτά που λέγονται για το στυλ και πως ''δεν ταιριάζει το στυλ που παίζουμε''. Εγώ νομίζω ότι θα μας συμπληρώσει και θα μας βοηθήσει», συμπλήρωσε.
*Πηγή: England365.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: