Σάββατο 25 Ιουλίου 2015

«Δεν θα παραξενευτώ αν φύγουν οι Ντε Χέα-Ντι Μαρία»

Τη δική του άποψη σχετικά με τις πιθανότητες που υπάρχουν για τους Νταβίντ Ντε Χέα και Άνχελ Ντι Μαρία να αποχωρήσουν από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, εξέφρασε ο πρώην άσος των «κόκκινων διαβόλων», Μίκαελ Σιλβέστρ, δίνοντας πολλές πιθανότητες να συμβεί κάτι τέτοιο.  
Μία πιο «ωμή» σκέψη αναφορικά με το μέλλον των Νταβίντ Ντε Χέα και Άνχελ Ντι Μαρία στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, έκανε ο πρώην αμυντικός του συλλόγου, Μίκαελ Σιλβέστρ.
Αναφορικά με τον Ισπανό κίπερ, τον οποίο η Ρεάλ Μαδρίτης «φλερτάρει» στενά τους τελευταίους μήνες, ο Γάλλος δήλωσε«Μπορείς να περιμένεις από εκείνον να δελεαστεί να πάει στη Ρεάλ Μαδρίτης επειδή εκεί είναι η χώρα του και είναι ένας μεγάλος σύλλογος. Αλλά η Γιουνάιτεντ μπορεί να του δώσει αυτό που θέλει, το οποίο είναι τρόπαια»,
Για τον Ντι Μαρία, ο παλαίμαχος άσος εκτιμά πως η αποχώρησή του συλλέγει περισσότερες πιθανότητες να γίνει πραγματικότητα: «Στην πάροδο των χρόνων, είναι δύσκολο για τους Νοτιοαμερικάνους να προσαρμοστούν στην Πρέμιερ Λιγκ. Δεν θα έμενα έκπληκτος αν ήθελε να πάει στην Παρί».
*Πηγή: England365.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: