Σάββατο 25 Ιουλίου 2015

«Ανθρώπινα λάθη που καθόρισαν το τελικό αποτέλεσμα»

Η διαιτησία του ματς ανάμεσα στο Μεξικό και τον Παναμά για τον ημιτελικό του Gold Cup βρίσκεται ακόμα στο στόχαστρο και η CONCACAF φρόντισε να παραδεχθεί την κακή απόδοση του ρέφερι της αναμέτρησης.

«Ανθρώπινα λάθη που καθόρισαν το τελικό αποτέλεσμα»
Ο σάλος που έχει προκαλέσει η διαιτησία του αγώνα Μεξικό-Παναμάς για τον ημιτελικό του Gold Cup δεν λέει να κοπάσει, με τον Μαρκ Γκάιγκερ που ήταν ο ρέφερι του εν λόγω ματς να βρίσκεται ακόμα στο στόχαστρο.

Σε μια προσπάθεια να εκτονωθεί το κλίμα και να πεισθεί ο τελευταίος καχύποπτος ότι τα λάθη του διαιτητή ήταν ανθρώπινα, η ομοσπονδία Βόρειας και Κεντρικής Αμερικής εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία παραδέχεται την κάκιστη απόδοση του άρχοντα της αναμέτρησης.

Στην τοποθέτησή της η CONCACAF παραδέχεται τα σοβαρά λάθη που έγιναν και τα οποία επηρέασαν την τελική έκβαση του αγώνα, προσθέτοντας όμως ότι τα ανθρώπινα λάθη είναι μέρος του παιχνιδιού.

Φαίνεται, όμως, ότι η προσπάθεια της ομοσπονδίας δεν θα στεφθεί από επιτυχία καθώς οι αντιδράσεις από πλευράς Παναμά θα συνεχιστούν για αρκετές μέρες ακόμα. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: