Σάββατο 25 Ιουλίου 2015

Φευγάτος ο Δώνης!

Πιθανό είναι το ενδεχόμενο ο μάνατζερ του Χρήστου Δώνη να συναντηθεί με τη διοίκηση του Παναθηναϊκού για να συζητήσουν το ενδεχόμενο παραχώρησης του νεαρού μέσου.

Φευγάτος ο Δώνης
Μετά τον Σπύρο Ρισβάνη ακόμη ένας παίκτης που έχει βγει από τις Ακαδημίες του Παναθηναϊκού είναι πιθανό να αποχωρήσει από τον σύλλογο το φετινό καλοκαίρι.

Ο λόγος για τον Χρήστο Δώνη, ο οποίος μετά τον πρώτο γύρο του περσινού πρωταθλήματος έχει χάσει τη θέση του και στην αποστολή του «τριφυλλιού», ενώ μετά την απόκτηση του Εσιέν και του Λουντ και την παρουσία του Κουτρουμπή δύσκολα θα πάρει χρόνο συμμετοχής τη φετινή σεζόν.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Live Sport», για αυτό τον λόγο αναμένεται να συναντηθούν μέσα στην εβδομάδα ο μάνατζερ του νεαρού μέσου με τον Λεωνίδα Βόκολο και τον Τάκη Φύσσα για να συζητήσουν τον τρόπο με τον οποίο θα αποχωρήσει.

Πάντως, ο διεθνής με την Ελπίδων άσος δείχνει να προτιμάει να φύγει με μεταγραφή και όχι ως δανεικός σε άλλη ομάδα και να καταφέρει να πάρει περισσότερο χρόνο συμμετοχής τη νέα αγωνιστική περίοδο. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: