Σάββατο 4 Ιουλίου 2015

«Γέφυρα ζωής» με μια μπάλα στα πόδια!


Φιλανθρωπικό τουρνουά, με την συμμετοχή της Πανελλήνιας Λέσχης Φίλων Μπαρσελόνα διοργανώνεται το Σάββατο (18/07, 20:00), στο Περιστέρι, όπου θα μαζευτούν χρήματα, φαγητό, ρούχα κι ο,τι άλλο χρήσιμο...

«Γέφυρα ζωής» με μια μπάλα στα πόδια

Ύστερα από πρωτοβουλία του μέλους της Πανελλήνιας Λέσχης Φίλων Μπαρσελόνα, του δημοσιογράφου και ραδιοφωνικού παραγωγού στον ΣΠΟΡ FM, Χρήστου Σούτου, διοργανώνεται ένα ξεχωριστό, φιλανθρωπικό τουρνουά.

Το Σάββατο 18 Ιουλίου και ώρα 20:00 στον εξαιρετικό χώρο «Πειρατικό» γήπεδο 5Χ5, στο Περιστέρι, τέσσερις σύνδεσμοι θα δώσουν έναν αγώνα ζωής, με στόχο την ενίσχυση του συλλόγου Α.μ.ε.Α Δυτικού Τομέα Γέφυρα Ζωής.

Πρόκειται για έναν πολυχώρο ψυχαγωγίας, εκπαίδευσης και στήριξης για παιδιά με νοητική υστέρηση και φάσμα αυτισμού, έχοντας προσαρμόσει τις δραστηριότητές του στις ανάγκες τους.

Ο πρόεδρος και ιδρυτής της Πανελλήνιας Λέσχης Φίλων Μπαρσελόνα, Γιάννης Κελλής, συναντήθηκε με τους εκπροσώπους των υπολοίπων συνδέσμων που λαμβάνουν μέρους, οι οποίοι ανταποκρίθηκαν με μεγάλη χαρά σε μια αξιέπαινη προσπάθεια.

Στο τουρνουά, λοιπόν, θα δώσουν το παρών η Πανελλήνια Λέσχη Φίλων Μπαρσελόνα, το Bayern Athens Club «Crusaders ‘97», το Manchester United Greek Supporters Club και το Arsenal Hellas – Πανελλήνια Λέσχη Φίλων Arsenal.

Σας περιμένουμε για να απολαύσετε ένα τουρνουά γεμάτο αγάπη και (ελπίζουμε) καλή μπάλα, αλλά και για να δώσετε τον όβολό σας. Μαζεύουμε χρήματα, ρούχα, τρόφιμα, παιχνίδια και οτιδήποτε μπορεί να βοηθήσει την προσπάθεια της «Γέφυρας Ζωής».

inner
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: