Σάββατο 4 Ιουλίου 2015

Και τώρα ο Τζιοβάνι!!


Μετά την ολοκλήρωση της μεταγραφής του Ρόναλντ Βάργκας στην ΑΕΚ, η διοίκηση του συλλόγου κινείται για την απόκτηση του Τζιοβάνι. Τι γίνεται με Μπαρόχα, Βάρας για τα γκολπόστ. «Ανεβαίνει» ο Μάνταλος.

Και τώρα ο Τζιοβάνι!
Ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ είναι από χθες ο Ρόναλντ Βάργκας και από σήμερα η διοίκηση κινείται για την περαιτέρω ενίσχυση του ρόστερ εν όψει της νέας σεζόν. Σε πρώτο πλάνο για την «Ένωση» είναι ο Τζιοβάνι, με τον οποίο σκοπεύουν οι ιθύνοντες της ομάδας να καλύψουν το κενό που υπάρχει στο αριστερό άκρο της άμυνας.

Η υπόθεση του Βραζιλιάνου δείχνει στην τελική της ευθεία και φαίνεται πως σύντομα θα έχει ολοκληρωθεί. Ο 26χρονος άσος δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι το Δεκέμβριο και έπαιξε στο προχθεσινό παιχνίδι με τη Σάντος, το οποίο πιθανότατα θα είναι το τελευταίο στην πατρίδα του.

Από εκεί και πέρα, ο «Δικέφαλος» ψάχνει και τον τερματοφύλακα που θα πλαισιώσει τον Ανέστη στον «άσο». «Πράγματι υπάρχει σοβαρό ενδιαφέρον από την ΑΕΚ. Οι εμφανίσεις στο Κόπα Αμέρικα δεν πέρασαν απαρατήρητες. Υπάρχει ενδιαφέρον και από μια μικρομεσαία ομάδα της Ισπανίας και από μια που θα παλέψει για την άνοδό της στην πρώτη κατηγορία», τόνισε ο μάνατζερ του Άλεν Μπαρόχα, Πολ Μαρτίνεζ στην «el nacional». Όσον αφορά τώρα τον Χάβι Βάρας, η «Ένωση» συνεχίζει τις συζητήσεις με τον 32χρονο τερματοφύλακα, ο οποίος φέρεται να βρίσκεται στο μεταγραφικό στόχαστρο της Λας Πάλμας και της Μάλαγα.

Τέλος, πολύ καλά πηγαίνει το πρόγραμμα αποθεραπείας του Πέτρου Μάντου, ο οποίος ανεβάζει συνεχώς στροφές και έχει ξεκινήσει να κάνει ασκήσεις με μπάλα, στις οποίες αναποκρίνεται εξαιρετικά. Μάλιστα, χθες πήγε στα Σπάτα, όπου δούλεψε με τον επικεφαλής του επιτελείου αποθεραπείας της ομάδας, μαζί με τον Σταύρο Πεταυράκη που ολοκλήρωσε τις διακοπές του και θέλησε να ξεκινήσει από τώρα τη δουλειά. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: