Σάββατο 4 Ιουλίου 2015

Ο ΠΣΑΠ δεν ξεχνά…!!

Ανακοίνωση με αφορμή την συμπλήρωση έντεκα ετών από τον θρίαμβο της Εθνικής Ελλάδος στην Πορτογαλία εξέδωσε ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών.

Ο ΠΣΑΠ δεν ξεχνά…
Το Έπος της Εθνικής Ελλάδος με την κατάκτηση του Euro 2004 τιμά ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών με ανακοίνωση του. «Απέδειξαν για άλλη μια φορά την αξία και τη δύναμη της θέλησης των Ελλήνων ποδοσφαιριστών», αναφέρεται μεταξύ άλλων και εύχεται να έρθουν καλύτερες ημέρες για τη χώρα μας που βρίσκεται σε κρίση.

Αναλυτικά

Σαν σήμερα, πριν από 11 χρόνια, η Ελλάδα θριάμβευε στην Πορτογαλία, κατακτώντας το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, ανεβάζοντας στα ουράνια ολόκληρο τον ελληνικό λαό σε κάθε γωνιά του πλανήτη.

Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών δεν ξεχνά.

Τιμάμε αυτή την επέτειο, κρατώντας ζωντανές τις αναμνήσεις και τις εικόνες από τότε, με δυνατά συναισθήματα και με απόλυτη αναγνώριση για όλους εκείνους, οι οποίοι συνέβαλαν στο θρίαμβο του Euro 2004, με πρώτους όλων, τους συναδέλφους μας, αποδεικνύοντας για άλλη μια φορά την αξία και τη δύναμη της θέλησης των Ελλήνων ποδοσφαιριστών.

Αυτή η επέτειος συμπίμπτει με συνθήκες πραγματικά δύσκολες για την Ελλάδα.
Ευχόμαστε να δούμε καλύτερες ημέρες.

Για την πατρίδα, τις οικογένειές μας και το ποδόσφαιρό μας. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: