Σάββατο 4 Ιουλίου 2015

Στην Τσέλσι ο Φαλκάο!!

Στην Πρέμιερ Λιγκ θα αγωνίζεται και την επόμενη σεζόν ο Ραδαμέλ Φαλκάο, με την Τσέλσι να ανακοινώνει πως συμφώνησε με την Μονακό για τον ετήσιο δανεισμό του!
Ο Φαλκάο δεν κατάφερε να στεριώσει στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η οποία μετά από μία σεζόν δανεικό τον έστειλε πίσω στο Πριγκιπάτο, με τον Ζοσέ Μουρίνιο να κάνει πράξη τα λεγόμενά του για βοήθεια στον 29χρονο επιθετικό λίγο καιρό αργότερα, δίνοντάς του την ευκαιρία να ανακάμψει στο πλευρό του.
Στην ανακοίνωση δεν αναφέρεται εάν υπάρχει οψιόν, καθώς το ίδιο ισχύει και για τους οικονομικούς όρους.
«Είμαι πολύ χαρούμενος που θα αγωνιστώ στην Τσέλσι. Ανυπομονώ για να ξεκινήσω προπονήσεις και να βοηθήσω να διατηρηθούν τα σκήπτρα της Πρέμιερ Λιγκ και να είναι η ομάδα επιτυχημένη στην Ευρώπη» δήλωσε από την πλευρά του για το deal ο Κολομβιανός, που θα ξανά σμίξει με τους παλιούς του συμπαίκτες στην Ατλέτικο Μαδρίτης, Τιμπό Κουρτουά, Φιλίπε Λουίς και Ντιέγκο Κόστα, ενώ θα παίζει και με τον συμπατριώτη του και συμπαίκτη στην εθνική Κολομβίας, Χουάν Κουαδράδο.
Ο Φαλκάο θα παίζει με την φανέλα των «μπλε» κόντρα στους οποίους είχε σκοράρει χατ-τρικ μέσα σε 39 λεπτά στο Σούπερ Καπ Ευρώπης το 2012.
*Πηγή: England365.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: