Σάββατο 4 Ιουλίου 2015

Κανονικά στην πρώτη ο Σίλβα!!

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Μάρκο Σίλβα πρόκειται να δώσει κανονικά το «παρών» στο προπονητήριο του Ρέντη στην «πρώτη» της νέας σεζόν.

Κανονικά στην πρώτη ο Σίλβα
Η εκκρεμότητα του προπονητή στον Ολυμπιακό δεν τελείωσε ούτε χθες. Παρά το γεγονός ότι η συμφωνία που είχαν οι ερυθρόλευκοι με τον Μάρκο Σίλβα ήταν να αναλάβει από χθες την ομάδα, κάτι τέτοιο δεν έγινε.

Ο Πορτογάλος δεν κατάφερε να τακτοποιήσει τα προβλήματα που υπάρχουν στη λύση του συμβολαίου του με την Σπόρτινγκ Λισαβόνας.

Ωστόσο οι πληροφορίες αναφέρουν ότι κάτι τέτοιο πρόκειται να συμβεί τις επόμενες ημέρες. Μάλιστα, σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα του «Γαύρου» ο Μάρκο Σίλβα πρόκειται να είναι κανονικά στην πρώτη συγκέντρωση της ομάδας για τη νέα αγωνιστική σεζόν.

Αυτή είναι προγραμματισμένη για την Δευτέρα και ο πορτογάλος πρόκειται να πατήσει Αθήνα είτε το βράδυ της Κυριακής είτε το πρωί της επόμενης ημέρας.

Αυτό που καθιστά τους ανθρώπους του Ολυμπιακού αισιόδοξους σχετικά με την έκβαση του ζητήματος είναι το γεγονός ότι η Σπόρτινγκ Λισσαβόνας οφείλει να ενημερώσει την UEFA για τις αλλαγές που θα έχει σχετικά με την περσινή συμμετοχή της στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Τον Ζεσούς δεν τον έχει δηλώσει ακόμη, καθώς πρέπει πρώτα να τακτοποιήσει την εκκρεμότητα που έχει με τον Σίλβα. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: