Σάββατο 4 Ιουλίου 2015

Τζέραρντ: «Ήθελα μία νέα πρόκληση»

Τον λόγο για τον οποίο επέλεξε να συνεχίσει την καριέρα του στους Λος Αντζελες Γκάλαξι εξήγησε ο Στίβεν Τζέραρντ, αποκαλύπτοντας πως απέρριψε προτάσεις ευρωπαϊκών ομάδων για να ζήσει κάτι διαφορετικό.

Τζέραρντ: «Ήθελα μία νέα πρόκληση»
Αρκετοί ήταν οι ευρωπαϊκοί σύλλογοι που κινήθηκαν για την απόκτηση του Στίβεν Τζέραρντ μετά την απόφασή του να αποχωρήσει από τη Λίβερπουλ, όπως αποκάλυψε ο Βρετανός μέσος κατά την παρουσίασή του από τους Λος Αντζελες Γκάλαξι.

Ο πρώην διεθνής άσος τόνισε πως ήθελε να ζήσει μάι νέα πρόκληση στην καριέρα του και για αυτό τον λόγο αποφάσισε να περάσει στην άλλη άκρη του Ατλαντικού.

«Είχα αρκετές ευκαιρίες από την Ευρώπη, μερικές όμορφες ευκαιρίες. Όμως, ήθελα μία εντελώς νέα πρόκληση, να βγω από τη συνηθισμένη ζώνη μου, να ζήσω μακριά από το σπίτι και να έχω μία διαφορετική εμπειρία, επιλέγοντας ένα μέρος όπου η οικογένειά μου μπορεί να το χαρεί και να προσαρμοστεί», ανέφερε αρχικά ο 35χρονος χαφ στο «Galaxy Tv» και πρόσθεσε:

«Όταν αποσυρθώ από το ποδόσφαιρο σε μερικά χρόνια θέλω να πω ότι δοκίμασα διαφορετικά πράγματα και δεν έμεινα στο ίδιο μέρος - αν και αγάπησα κάθε λεπτό». *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: