Σάββατο 4 Ιουλίου 2015

Συγχαρητήρια Νέων ποδοσφαίρου στους Εφήβους του μπάσκετ!!

Οι παίκτες της Εθνικής Νέων ποδοσφαίρου έστειλαν συγχαρητήρια επιστολή στην Εθνική Εφήβων που έφτασε στα ημιτελικά του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος μπάσκετ U19.

Συγχαρητήρια Νέων ποδοσφαίρου στους Εφήβους του μπάσκετ
Όλοι τους αποτελούν το μέλλον της χώρας κι ελπίδα για ένα καλύτερο αύριο. Και φαίνεται πως παρότι έχουν επιλέξει διαφορετικά αθλήματα, έχουν έναν κοινό σκοπό και η αλληλεγγύη περισσεύει ανάμεσά τους.

Αποστολή στο Ηράκλειο, Χρήστος Ρομπόλης

Η αποστολή της Εθνικής Νέων ποδοσφαίρου, που προετοιμάζεται για το δικό της μεγάλο ραντεβού, στο Πανευρωπαϊκό Νέων 2015, έστειλε συγχαρητήρια επιστολή το πρωί του Σαββάτου στην Εθνική Εφήβων που πέρασε στις τέσσερις καλύτερες ομάδες μπάσκετ του κόσμου.

Το περιεχόμενο της επιστολής:

«Αγαπητοί φίλοι και συναθλητές,

Αποτελεί ιδιαίτερη προσωπική σας επιτυχία και ταυτόχρονα μεγάλο επίτευγμα για το ελληνικό μπάσκετ και τον αθλητισμό γενικότερα η πρόκρισή σας στις τέσσερις κορυφαίες ομάδες του κόσμου.

Σας εκφράζουμε τα θερμότερα συγχαρητήρια για την πρόκρισή σας στην ημιτελική φάση του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος και σας ευχόμαστε από καρδιάς καλή επιτυχία στον αγώνα εναντίον των Η.Π.Α. απόψε, ώστε να μας γεμίσετε με ακόμη περισσότερη χαρά και υπερηφάνεια.

Θέλουμε να ξέρετε ότι και οι δικές σας επιτυχίες αποτελούν για εμάς, που προετοιμαζόμαστε για τους αγώνες της τελικής φάσης του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Νέων 2015, ένα επιπλέον κίνητρο, προκειμένου να προσφέρουμε κι εμείς στους Έλληνες φιλάθλους και τη χώρα μας άλλον έναν λόγο χαράς και υπερηφάνειας.

Καλή επιτυχία!

Οι ποδοσφαιριστές της Εθνικής Νέων
». *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: