Σάββατο 4 Ιουλίου 2015

«Επαφή Παναθηναϊκού με Ζήση»

Σύμφωνα με δημοσίευμα, ο Παναθηναϊκός όχι μόνο θέλει τον Νίκο Ζήση για να πλαισιώσει τις θέσεις των «κοντών», αλλά φέρεται ήδη να ‘χει κάνει επαφή μαζί του.

«Επαφή Παναθηναϊκού με Ζήση»
Στο στόχαστρο του Παναθηναϊκού έχει μπει για τα καλά ο Νίκος Ζήσης, σύμφωνα με το Eurohoops. Στο εν λόγω δημοσίευμα, λοιπόν, αναφέρεται πως το τριφύλλι και η Αρμάνι Μιλάνο δείχνουν –αυτή την ώρα- να ‘ναι οι δύο ομάδες που έχουν το προβάδισμα για να κάνουν δικό τους τον Έλληνα γκαρντ, ο οποίος φεύγει απ’ τη Φενέρμπαχτσε.

Τονίζεται, μάλιστα, πως ήδη οι Κυπελλούχοι Ελλάδας έχουν προσεγγίσει τον 31χρονο γκαρντ, αφού φέρεται να αποτελεί τον νούμερο ένα στόχο του Σάσα Τζόρτζεβιτς στη λίστα με την ενίσχυση στα γκαρντ.

Υπενθυμίζεται πως οι πράσινοι –όπως και πολλές ομάδες- περιμένουν και το αυριανό δημοψήφισμα για να δουν τι μέλλει γενέσθαι με τις πολιτικές εξελίξεις στη χώρα μας, προτού προχωρήσουν τον μεταγραφικό σχεδιασμό.

Σημειώνεται πως προ ημερών είχε βγει έντονο «φλερτ» ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Ζήση, το οποίο διαψεύστηκε, ενώ η ΑΕΚ πάντα… παρακολουθεί την περίπτωσή του, με στόχο να κάνει το «κόλπο γκρόσο» και να τον ντύσει πιθανώς εκ νέου στα κιτρινόμαυρα. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: