Σάββατο 4 Ιουλίου 2015

Άκουσε τον… Ίβκοβιτς ο Τζόρτζεβιτς!!

Πιστά τη συμβουλή του Ντούσαν Ίβκοβιτς, να μην αναλαμβάνει ομάδες στα μέσα της σεζόν, ακολούθησε ο Σάσα Τζόρτζεβιτς και γι’ αυτό απάντησε αρνητικά στις προτάσεις των Ολυμπιακού και Ρεάλ πέρυσι.

Άκουσε τον… Ίβκοβιτς ο Τζόρτζεβιτς!
Το λόγο του «όχι» σε Ολυμπιακό και Ρεάλ Μαδρίτης την περσινή σεζόν, εξήγησε ο Σάσα Τζόρτζεβιτς, μιλώντας στην ιστοσελίδα «novosti.rs». Ο νέος προπονητής του Παναθηναϊκού τόνισε πως ακολούθησε τη συμβουλή του Ντούσαν Ίβκοβιτς, ο οποίος του είχε πει να μην αναλαμβάνει ομάδες στα μέσα μίας σεζόν.

Την περσινή σεζόν είχε αρνηθεί προτάσεις από Ολυμπιακό και Ρεάλ Μαδρίτης, ωστόσο πριν από μερικές μέρες συμφώνησε με τον Παναθηναϊκό: «Έχουμε μεγάλους προπονητές, όπως ο Ντούσαν Ίβκοβιτς, ο οποίος με έχει συμβουλέψει να μην αναλαμβάνω ομάδες στα μέσα της σεζόν. Και αυτό έκανα. Περίμενα μέχρι το τέλος της σεζόν και έτσι αποφάσισα να πω “ναι” στον Παναθηναϊκό. Ο Παναθηναϊκός είναι μία μεγάλη ομάδα, με ένα ιστορικό όνομα. Μία ομάδα που έχει κάνει τρομερή διαδρομή με τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς. Όλο αυτό με είχε ενθουσιάσει και έτσι ήθελα να πάω εκεί.

Είχα μία συμφωνήσει με την ομοσπονδία μπάσκετ να μην αναλάβω σύλλογο, καθώς αυτό μπορεί να ήταν εις βάρος του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος. Πρέπει να πάω στην Αθήνα κάποια στιγμή και να κάνω κάποιες συναντήσεις, προκειμένου να ρυθμίσω τις τελευταίες λεπτομέρειες, αφού η προετοιμασία θα ξεκινήσει χωρίς εμένα. Έχω το “μικρόβιο” της δουλειάς και μεγάλο πάθος για το μπάσκετ…
», δήλωσε σχετικά ο Σάσα Τζόρτζεβιτς.

Από ‘κει και πέρα, όσον αφορά την εθνική Σερβίας, ο 47χρονος τεχνικός φάνηκε αισιόδοξος για την κατάκτηση ενός μεταλλίου στο προσεχές Ευρωμπάσκετ, ωστόσο τόνισε πως αυτό κάθε άλλο παρά εύκολο θα έρθει από τη στιγμή που συμμετέχουν πολύ καλές ομάδες όπως η Ελλάδα, η Κροατία, η Σλοβενία, η Ρωσία, η Λιθουανία και η Γαλλία.

Τέλος, για το ποιο ήταν το αγαπημένο τρόπαιο που κατέκτησε στην καριέρα του, απάντησε την κατάκτηση του Ευρωμπάσκετ του 1995 με την Γιουγκοσλαβία, όπου είχε κάνει… όργια στο ΟΑΚΑ κόντρα στη Λιθουανία. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: