Κυριακή 23 Αυγούστου 2015

Τούντορ: «Δεν μπορώ να περιμένω»

Δεν έκρυψε την ανυπομονησία του για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος ο Ίγκορ Τούντορ, ο οποίος τόνισε την ελπίδα του να συνεχίσει ο κόσμος να στηρίζει τον ΠΑΟΚ, όπως έκανε στο ματς με την Μπρόντμπι.

Τούντορ: «Δεν μπορώ να περιμένω»

Ο τεχνικός του «δικέφαλου» μίλησε για τις φιλοδοξίες που έχει στη νέα σεζόν, υπογραμμίζοντας πως έχει απόλυτη εμπιστοσύνη στους παίκτες του, ενώ σχολίασε και την εκπληκτική ατμόσφαιρα που δημιούργησαν οι φίλοι του ΠΑΟΚ στο ματς με την Μπρόντμπι.

Αναλυτικά όσα είπε στην κάμερα της Nova:

Για τις φιλοδοξίες του για το νέο πρωτάθλημα: «Ανυπομονώ να ξεκινήσω. Είμαι ενθουσιασμένος. Έχουμε ένα σημαντικό παιχνίδι την Κυριακή. Είναι πάντα σημαντικό να ξεκινάς καλά. Δουλεύουμε ήδη 45 μέρες με την ομάδα μου. Δεν μπορώ να περιμένω να ξεκινήσει το πρωτάθλημα».

Για την μεγαλύτερη δυσκολία που αντιμετωπίζει: «Επικεντρώνομαι στην δουλειά μου. Πιστεύω ότι έχουμε δουλέψει σωστά. Είμαι χαρούμενος για τους παίκτες μου. Φυσικά πρέπει να προσαρμοστούν στην νοοτροπία της ομάδας, αλλά αυτό είναι δική μου δουλειά. Δεν είναι εύκολο, χρειαζόμαστε χρόνο. Αλλά πιστεύω πως οι παίκτες μου είναι έξυπνοι και μπορούν να προσαρμοστούν γρήγορα. Περιμένω να συνεχίσουμε με τα καλά παιχνίδια. Δεν θα είναι εύκολο, αλλά θα βάλουμε τα δυνατά μας και πιστεύω πως θα νικήσουμε».

Για την παρουσία του κόσμου: «Ελπίζω να τους αρέσει το παιχνίδι μας. Απολαμβάνω την εκπληκτική ατμόσφαιρα που δημιουργούν. Ελπίζω να την επαναλαμβάνουν σε κάθε παιχνίδι. Οι παίκτες τη νιώθουν πολύ και τους βοηθάει, είναι έξτρα δύναμη. Ελπίζουμε πως με την καρδιά μας, με το παιχνίδι μας, θα τους ευχαριστήσουμε και θα τους πείσουμε να έρχονται στο γήπεδο».

Για το αν θα πρέπει να περιμένουμε κάτι διαφορετικό την Κυριακή: «Δεν μ’ αρέσει να μιλάω για τακτική, αυτό αφορά τα αποδυτήρια, αλλά σίγουρα θα υπάρχουν αλλαγές στο βασικό σχήμα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: