Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου 2015

Όλα… κατ’ ευχήν στην ΑΕΚ!!

Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο μπορεί να προετοιμαστεί για τον Ατρόμητο η ΑΕΚ. Εκτός της καλής ψυχολογίας μετά τη νίκη στη Βέροια, οι «κιτρινόμαυροι» έχουν κι όλα τα όπλα τους (πλην Τζεμπούρ) διαθέσιμα.

Όλα… κατ’ ευχήν στην ΑΕΚ
Χωρίς «πονοκεφάλους» και με το μυαλό μονάχα στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο συνεχίζει την προετοιμασία για το πρωτάθλημα η ΑΕΚ.

Έχοντας εξασφαλίσει την ηρεμία της και καλή ψυχολογία μετά την «απόδραση» από τη Βέροια, η «Ένωση» μπαίνει στους ρυθμούς της προσεχούς αγωνιστικής με όλα τα όπλα της διαθέσιμα.

Πέραν του Ραφίκ Τζεμπούρ (που συνεχίζει το πρόγραμμά αποκατάστασής του και θα κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό) και παρουσία του Μιχάλη Μπακάκη (που κερδίζει όλο και περισσότερο έδαφος για την επιστροφή του) όλοι οι υπόλοιποι «κιτρινόμαυροι» γυμνάστηκαν κανονικά την Τετάρτη.

Έτσι, ο Τραϊανός Δέλλας μπορεί να καταστρώσει χωρίς προβλήματα τα πλάνα του για το παιχνίδι της Κυριακής, η προετοιμασία για το οποίο θ’ αρχίσει να μπαίνει στην τελική ευθεία με την προπόνηση της Πέμπτης (που είναι προγραμματισμένη για το 10:00). *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: