Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου 2015

Το καρέ που ανησυχεί τον προπονητή της Σάλκε εν όψει Αστέρα!!

Έχει τους λόγους του να είναι σε εγρήγορση ο Αντρέ Μπράιτενραϊτερ για τον αγώνα της Σάλκε με τον Αστέρα Τρίπολης. «Θα παρατάξω την καλύτερη ενδεκάδα», τόνισε ο Γερμανός τεχνικός.

Το καρέ που ανησυχεί τον προπονητή της Σάλκε εν όψει Αστέρα
Μία ημέρα μετά τον αγώνα με τον Αστέρα, κλείνει τα 42 του χρόνια. Ανήμερα, λοιπόν, θέλει να γιορτάσει για δώρο την έκτη σερί νίκη της Σάλκε. Ο Αστέρας, όμως, είναι εδώ για να του το χαλάσει και ο ίδιος φαίνεται να το ξέρει.

Για αυτό και ο προπονητής τη Σάλκε, Αντρέ Μπράιτενραϊτερ είπε στη συνέντευξη Τύπου εν όψει του αγώνα της Πέμπτης για το Europa League: «Πατάμε και τα δύο πόδια στο έδαφος». Για αυτό και θυμήθηκε τι έπαθε ένας δικός του πλέον ποδοσφαιριστής πέρυσι από τον Αστέρα, εννοώντας τον Γκάις που αγωνιζόταν στην Μάιντς. Για αυτό και διάλεξε τους καλύτερους του αντιπάλου: «Γιάννου, Ιγκλέσιας, Γκοϊάν, Σανκαρέ». Και πολύ περισσότερο για αυτό: «Θα παρατάξω την καλύτερη 11άδα που έχω».

Αναλυτικά όσα δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου:

Για τις πέντε σερί νίκες: «Φερόμαστε κανονικά, Είμαστε χαρούμενοι αλλά προσπαθούμε να έχουμε και τα δύο πόδια στο έδαφος».

Για τον Αστέρα: «Κάθε αντίπαλο τον αναλύουμε και σε τακτική και σε βίντεο. Θα είμαστε πολύ καλά προετοιμασμένοι, ο Αστέρας είναι μία καλή και επικίνδυνη ομάδα κυρίως στην κόντρα επίθεση. Έχασε το τελευταίο παιχνίδι με 2-1 στο οποίο έπαιξε με 4-4-2 και 4-3-3. Δεν θα είναι ένα εύκολο παιχνίδι για εμάς, όπως περιμένουν πολλοί, πως θα μπούμε και θα βάλουμε πολλά γκολ. Ο Αστέρας έχει επικίνδυνους παίκτες, εμείς θέλουμε να επιβάλλουμε τον ρυθμό μας και να πάρουμε τη νίκη».

Για τον Γκάις που πέρυσι αποκλείστηκε από τον Αστέρα με την Μάιντς: «Έκανα μία μικρή κουβέντα μαζί του. Μου μίλησε όταν είχε γίνει η κλήρωση. Ο Αστέρας έχει καλούς παίκτες, όπως ο Γιάννου που έχει βάλει τέσσερα γκολ, τον Ιγκλέσιας που είναι πολύ καλός ποδοσφαιριστής, αλλά και στην άμυνα με Σανκαρέ και Γκοϊάν. Ίσως μας εκπλήξει στα πρώτα 15 λεπτά προσπαθώντας να πιέσει, αν και γενικά πιστεύω πως θα παίξει αμυντικά».
Για τα φαβορί του ομίλου: «Ίσως είμαστε εμείς το φαβορί αλλά αυτό δεν
σημαίνει πως έχουμε περάσει. Έχουμε τρεις καλούς αντιπάλους. Είναι ένας ισορροπημένος όμιλος. Εμείς θέλουμε την πρώτη θέση, η δεύτερη είναι ανοιχτή».

Για το σχήμα που θα παρατάξει: «Έχω εναλλακτικές λύσεις. Δεν
υπάρχει πρώτη και δεύτερη ομάδα, πάντως θα παίξει την Πέμπτη η καλή μου ενδεκάδα».

Για έναν Ολλανδό που τρύπωσε στην προπόνηση της Σάλκε: «Έγινε στα τέλη Αυγούστου, προκάλεσε την έκπληξή μας, ήταν μία πλάκα και είχαμε δύο επιλογές. Η να τον διώξουμε ή να δεχτούμε το αστείο. Εμείς κάναμε το δεύτερο. Τον συστήσαμε ως παίκτη και προπονήθηκε για λίγο μαζί μας».

Ο ποδοσφαιριστής της ομάδας, Σάσα Ρίτχερ δήλωσε: «Έχουμε πολύ καλό κλίμα στην ομάδα, έχουμε δημιουργήσει ένα πολύ καλό σερί και ελπίζουμε να πετύχουμε νίκη και με τον Αστέρα. Το συστατικό της επιτυχία είναι πως έχουμε πολλούς νέους και ταλαντούχους ποδοσφαιριστές». *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: