Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου 2015

Παπαδόπουλος: «Αλλού ήταν το πρόβλημα της Λαμίας»

Ο Σούλης Παπαδόπουλος σε δηλώσεις του αναφέρθηκε στους λόγους του «διαζυγίου» του με την Λαμία, τονίζοντας πως δεν ήταν αυτός το πρόβλημα.

Παπαδόπουλος: «Αλλού ήταν το πρόβλημα της Λαμίας»

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στο «Μetropolis 95,5»:

Για το «διαζύγιο» με τη Λαμία: «Στην Ελλάδα είναι συχνό το φαινόμενο αυτό που γίνεται με τους προπονητές. Δεν ήμουν εγώ το πρόβλημα, αλλού ήταν το θέμα. Φταίμε και εμείς και από τις επιλογές που κάνουμε. Στο ποδοσφαιρικό κομμάτι πρέπει να έχει την πρώτη και την τελευταία κουβέντα ο προπονητής. Αυτό όμως δεν συμβαίνει ειδικά στις ομάδες της Football League».

Για την ΑΕΛ: «Σίγουρα είναι φαβορί για την άνοδο μόνο από το όνομα της, αλλά είναι καιρός να πρωταγωνιστήσει ξανά. Η Football League είναι μια κατηγορία που ο καθένας μπορεί να κερδίσει οποιονδήποτε».

Για τον Άρη: «Οι περισσότεροι δεν το ήθελαν. Το πρωτάθλημα θα ήταν καλύτερο άμα ήταν ο Άρης. Ελπίζω φέτος να τα καταφέρουμε. Το υλικό είναι καλύτερο και ο προπονητής είναι ειδικός για δύσκολες αποστολές».

Για τον Ηρακλή: «Παρακολουθώ το πρωτάθλημα γιατί θέλω να γυρίσω. Ο Ηρακλής είναι πολύ αγχωμένος. Μετά από τόσα χρόνια θα έπρεπε να είναι πιο χαλαρός. Έχει καλή ομάδα, ήρθαν καλοί παίκτες, διατηρήθηκε ο κορμός από πέρυσι. Είναι θέμα ψυχολογίας και ενός αποτελέσματος. Στη Super League είτε το θες είτε όχι θα κάνεις μια σειρά από ήττες. Θέλει τύχη η κατηγορία. Ο Ηρακλής έχει καλή ομάδα και θα βρει το δρόμο του. Και θέλω να εκφράσω τα συλλυπητήριά μου στην οικογένεια του Θόδωρου Παπαδόπουλου που ήταν αυτός που με έφερε στην ομάδα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: