Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου 2015

Ανάπηρη η Άρσεναλ, τυχερός ο Ολυμπιακός!!

Χωρίς να είναι καλύτερη ομάδα και χωρίς να έχει στόχο το «2» στο Λονδίνο, κέρδισε! Την πρώτη νίκη στην Αγγλία πέτυχε ο Ολυμπιακός σε παιχνίδι τσάμπιονς ληγκ. Δεν είναι αυτό το θέμα. Ο Μάρκος Σύλβας πήρε το δίπλωμα του Αρσέν Λουπέν της Άρσεναλ. Ούτε αυτό είναι το θέμα.
Ο Ολυμπιακός χωρίς να είναι η καλύτερη ομάδα, το ένα, και χωρίς να έχει στόχο το «2» στο Λονδίνο κέρδισε, το δύο. Και το τρία και το λουρί της μάνας είναι ότι ο πρωταθλητής έβαλε τρία γκολ στην έδρα της Άρσεναλ. Απίθανα πράγματα.
Αυτό είναι το θέμα! Ότι στο ποδόσφαιρο όλα γίνονται. Όλα είναι μέσα. Να πάρει πανάξια τη νίκη ο Ολυμπιακός που έπαιξε έξυπνα, όχι μόνον αποτελεσματικά, διότι δεν φοβήθηκε το παιχνίδι της ανάπηρης Άρσεναλ. Και επειδή, να το πούμε κι αυτό, στάθηκε τυχερός.
Μέσα στο παιχνίδι είναι και το φάρδος. Να βάλει το 1-0 ο Ολυμπιακός με την αλλαγή της πορείας της μπάλλας και το 2-0 να το γράψει ο ίδιος ο τερματατζής της Άρσεναλ.
Μπράβο στον Ολυμπιακό, φτου στην Άρσεναλ, έχουν κάθε δικαίωμα βάζελοι και λοιπές δυνάμεις της αριστεράς και της προόδου να στεναχωριούνται με την πολύ μεγάλη επιτυχία του Ολυμπιακού, το 3-2 στην Άρσεναλ.
Υπάρχει μια διαφορά κλάσεως ανάμεσα στην Άρσεναλ και τον Ολυμπιακό. Κι αυτό φάνηκε στο γήπεδο, όμως δεν μέτρησε! Επειδή η ανώτερης κλάσεως Άρσεναλ ήταν για τα πανηγύρια. Να την λυπάσαι. Την είδε μέχρι Μπαρτσελώνα. Έπαιζε τον Ολυμπιακό με τέτοιο τρόπο επιθετικά, έψαχνε το γκολ λες και τη φανέλλα τη φορούσαν Μέσι, Νεϋμάρ κα Σουάρες.
Μια Άρσεναλ που ούτε στιγμή δεν επιβλήθηκε. Κανένα ποδόσφαιρο κυριαρχίας. Και γρήγορα οι παίκτες του Ολυμπιακού, χωρίς να σνομπάρουν την περίεργη εμφάνιση της λονδρέζικης ομάδας της έδωσαν να καταλάβει.

Τα λέει όλα για το 3-2 του Ολυμπιακού στην Άρσεναλ και την εγκληματική οργάνωση στο πρωτάθλημα ο apodytiriakias.gr


Ο Ολυμπιακός κέρδισε 3-2 στο Λονδίνο, μια νίκη μοναδική σε βάρος της Άρσεναλ, κι αυτός που οφείλει να προβληματιστεί και να... κρυφθεί είναι ο Ευάγγελος Μαρινάκης! Από ντροπή. Αν, βέβαια, αντιλαμβάνεται ότι είναι πρόεδρος του Ολυμπιακού κι όχι μιας ομάδας γειτονιάς, οπότε... δικαιολογείται η συμπεριφορά του από τους κουτσαβάκηδες και σαβουρόμαγκες οπαδούς της ομαδάρας της γειτονιάς.
Δεν ταιριάζει ο Ολυμπιακός να διασύρεται με συγκεκριμένες βαρειές και αξιόποινες πράξεις του μεγαλομετόχου του από τη μία και από την άλλη η ομάδα στο γήπεδο να φθάνει στο θρίαμβο. Βεβαίως και βεβαιότατα ο Ολυμπιακός χρεώνεται ο, τιδήποτε ενοχοποιεί τον μεγαλομέτοχό του, μάλιστα όταν οι κατηγορίες στηρίζονται σε δικαστικού τύπου δεδομένα κι όχι σε καταγγελίες ατόμων άλλης ΠΑΕ.
Ολυμπιακός δεν είναι οι ποδοσφαιριστές του μόνο. Ούτε η ανώνυμη εταιρεία, η ΠΑΕ. Ολυμπιακός πρώτα είναι ο κόσμος του. Οι οπαδοί του. Γι' αυτούς, λοιπόν, το κατηγορητήριο σε βάρος του Μαρινάκη για συμμετοχή, σε αρχηγικό επίπεδο, στην εγκληματική οργάνωση στο πρωτάθλημα είναι γεγονός καταδικαστέο. Ακόμα κι αν, τελικά, ο Μαρινάκης απαλλαγεί κάθε κατηγορίας.
Ασφαλώς και ο Μαρινάκης δεν είναι ένοχος, για όσα του καταλογίζει ο ανακριτής. Δεν θα το πεις πριν γίνει η δίκη. Η «ενοχή» του Μαρινάκη, που πιθανόν να θεωρηθεί περισσότερο αξιόποινη, ηθικά, είναι γιατί με τη δική του συμπεριφορά σκιάζονται οι αγωνιστικές επιτυχίες του Ολυμπιακού στο πρωτάθλημα.
Κάποτε θα τελειώσει αυτή η ιστορία της εγκληματικής οργάνωσης. Ακόμα, λοιπόν, κι αν αποδειχθεί ότι ο πρόεδρος της ομάδας είναι αθώα περιστερά, το κακό θα έχει ήδη τραυματίσει τον Ολυμπιακό. Με την προσωπική ευθύνη του Μαρινάκη, που δεν ήταν προσεκτικός, που έδινε δικαιώματα να πέφτει λάσπη στον Ολυμπιακό.
Χαστούκι στα μάγουλα του Μαρινάκη και μια κλωτσιά στην κοιλιά του είναι το 3-2 στο Λονδίνο εναντίον της Άρσεναλ. Στο γήπεδο η ομάδα του «είπε» ότι δεν χρειάζεται να κινείται έτσι όπως τον κατηγορούν οι αντίπαλοί του.

*Πηγή: sportdog.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: