Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου 2015

Το… παίρνει αλλιώς η ΑΕΚ!!

Έκανε υπομονή. Περίμενε ότι θα γίνει σεβαστή η απόφαση του ΣτΕ. Βλέποντας όμως ότι η πλευρά του Δήμου συνεχίζει τα επικοινωνιακά παιχνίδια, η ΑΕΚ ετοιμάζεται να περάσει στην αντεπίθεση για το γήπεδο.

Το… παίρνει αλλιώς η ΑΕΚ

Παρά το πλήθος εμποδίων που της έχουν ορθωθεί από τον Δήμο Νέας Φιλαδέλφειας, η «Ένωση» συνέχιζε να δείχνει καλή διάθεση και πνεύμα συνεργασίας.

Ακόμα και μετά την πανηγυρική δικαίωσή της στο ΣτΕ, δεν έδειξε καμία τάση ρεβανσισμού και απλά περίμενε η απόφαση να γίνει σεβαστή απ’ όλους.

Η νέα απόπειρα της δημοτικής αρχής ωστόσο να βάλει τρικλοποδιά στην «Αγιά-Σοφιά» φαίνεται ότι βάζει στην άκρη αυτή την καλή διάθεση. Διότι η γνωμοδότηση του Επιμελητηρίου Περιβάλλοντος δεν προκαλεί καμία ανησυχία στην «Ένωση», δεδομένου ότι επί των ενστάσεων που διατυπώνει έχει ήδη αποφανθεί το ΣτΕ.

Γίνεται ακόμα πιο ξεκάθαρο όμως ότι ο Δήμος δεν θέλει το γήπεδο στη Νέα Φιλαδέλφεια και ότι είναι αποφασισμένος να καταφύγει σε κάθε επικοινωνιακό τρικ προκειμένου να επηρεάσει την κοινή γνώμη.

Γι’ αυτό τον λόγο λοιπόν η ΑΕΚ ετοιμάζεται να περάσει στην αντεπίθεση. Κι ετοιμάζοντας -σε πρώτη φάση- μια σειρά από δραστηριότητες και ενημερώσεις στην πόλη, να κατατοπίσει την τοπική κοινωνία και να εμποδίσει τον αποπροσανατολισμό της για το ζήτημα του γηπέδου.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: