Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου 2015

Στη Σμύρνη και… τέλος ο ΠΑΟΚ!!

Στο τουρνουά που διοργανώνει η Πινάρ Καρσίγιακα, στη Σμύρνη, θα ολοκληρώσει την προετοιμασία του ο ΠΑΟΚ. Δεν θα αγωνιστεί ο Κώστας Χαραλαμπίδης, την Παρασκευή (2/10) θα πάει ο Γιώργος Δέδας.

Στη Σμύρνη και… τέλος ο ΠΑΟΚ
Με τρία δυνατά φιλικά θα ολοκληρώσει την προετοιμασία του ο ΠΑΟΚ. Ο «Δικέφαλος του Βορρά» θα ταξιδέψει στη Σμύρνη, προκειμένου να λάβει μέρος στο τουρνουά που διοργανώνει η πρωταθλήτρια Τουρκίας, Πινάρ Καρσίγιακα (1-3/10) και ακόμη συμμετέχουν οι Τραμπζονσπόρ και Άνκαρα.

Την αποστολή θα ακολουθήσει στην τουρκική πόλη και ο πρόεδρος της ΚΑΕ, Μπάνε Πρέλεβιτς, με τον Σούλη Μαρκόπουλο να παίρνει μαζί του τους: Ούρος Ντούβνιακ, Μιλένκο Τέπιτς, Μιχάλη Λιάπη, Κώστα Χαραλαμπίδη, Κώστα Βασιλειάδη, Κώστα Κακαρούδη, Απόλλωνα Τσόχλα, Γιώργο Δέδα, Θωμά Κώττα, Νίκολα Μάρκοβιτς, Νίκο Καμάρα και Χρήστο Σαλούστρο.

Ο Κώστας Χαραλαμπίδης θα ταξιδέψει κανονικά με την ομάδα, ωστόσο δεν θα αγωνιστεί, καθώς θα κάνει ατομικό πρόγραμμα, ενώ ο Γιώργος Δέδας λόγω προσωπικού προβλήματος, θα μεταβεί την Παρασκευή (2/10) στη γειτονική χώρα.

Μάλιστα, το τουρνουά θα μεταδοθεί τηλεοπτικά (live streaming) από το κανάλι της Karsiyaka στο youtube (https://www.youtube.com/user/kskbaskettv).

Αναλυτικά το πρόγραμμα του τουρνουά:

01.10.2015
17:00 TRABZONSPOR MEDICAL PARK – ΠΑΟΚ
19:15 PINAR KARSIYAKA – RONESANS TED ANKARA KOLEJLILER

02.10.2015
17:00 RONESANS TED ANKARA KOLEJLILER – ΠΑΟΚ
19:15 PINAR KARSIYAKA – TRABZONSPOR MEDICAL PARK

03.10.2015
13:45 TRABZONSPOR MEDICAL PARK – RONESANS TED ANKARA K.
16:00 PINAR KARSIYAKA – ΠΑΟΚ *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: