Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου 2015

«Χάλασε» του Σούστερ στην Εθνική!!

Κωμικοτραγικοί χειρισμοί στο θέμα του Μπερντ Σούστερ! Αφότου διέρρευσε ότι συμφώνησε με τον Γερμανό, η ΕΠΟ μιλά πλέον για «ναυάγιο» με τον Γερμανό εξαιτίας διαφωνίας στο θέμα του… βοηθού του.

«Χάλασε» του Σούστερ στην Εθνική!

Σε λιγότερο από μια ώρα αφότου το Δ.Σ. της ΕΠΟ ενέκρινε τη συνεργασία με τον Γερμανό τεχνικό και διέρρευσε ότι αυτή είναι δεδομένη, το σκηνικό ανατράπηκε εντελώς.

Παρουσιάζοντας λοιπόν ως λόγο διαφωνίας την άρνηση του Σούστερ να δεχθεί ως βοηθό του τον Κώστα Τσάνα και την προτίμησή του σε άλλον Έλληνα προπονητή (πιθανότατα τον Γιώτη Σταματόπουλο) η ομοσπονδία μιλά πλέον για οριστικό «ναυάγιο» στην υπόθεση.

Θυμίζουμε ότι ο 55χρονος τεχνικός έφτασε στην Αθήνα το μεσημέρι της Τετάρτης και λίγες ώρες αργότερα συναντήθηκε με τον πρόεδρο της ΕΠΟ, Γιώργο Γκιρτζίκη. Στο ραντεβού συζητήθηκε κυρίως το οικονομικό με τις δύο πλευρές να τα βρίσκουν στα 600.000 ευρώ ετησίως συν 800.000 ευρώ πριμ πρόκρισης στο Μουντιάλ της Ρωσίας.

Ο Μπερντ Σούστερ έδειξε να γνωρίζει αρκετά πράγματα για την Εθνική. Τους ποδοσφαιριστές της και την πορεία της ομάδας τα τελευταία χρόνια. Βέβαια, δεν υπήρξε οριστική συμφωνία το βράδυ της Τρίτης ωστόσο οι διαπραγματεύσεις ήταν σε καλό δρόμο. Καμία από τις δύο πλευρές δεν διέρρεε λεπτομέρειες από τη συνάντηση, όμως επικρατούσε αισιοδοξία ότι θα καταλήξουν σε συμφωνία, η οποία θα ανακοινωνόταν στο διοικητικό συμβούλιο της ομοσπονδίας την Τετάρτη.

Στη διάρκεια του συμβουλίου, διέρρευσε ότι ο Μπερντ Σούστερ θα είναι ο νέος ομοσπονδιακός προπονητής του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος και σε λιγότερο από μία ώρα, αυτό ανατράπηκε με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι προέκυψε διαφωνία στην επιλογή των συνεργατών του Μπερντ Σούστερ! *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: