Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου 2015

Φινμπόγκασον: «Γράψαμε από την αρχή την ιστορία»!

Στο γεγονός πως ο Ολυμπιακός κατάφερε να πετύχει την πρώτη του νίκη επί αγγλικής ομάδας στο Νησί αναφέρθηκε ο Άλφρεντ Φινμπόγκασον, μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα της UEFA.

Φινμπόγκασον: «Γράψαμε από την αρχή την ιστορία»!
Ενθουσιασμένος που αποτελεί μέρος της ιστορίας του Ολυμπιακού στην πρώτη νίκη του συλλόγου στην Αγγλία, στην επικράτηση με σκορ 3-2 επί της Άρσεναλ, παρουσιάστηκε ο Άλφρεντ Φινμπόγκασον, μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα της UEFA.

«Δουλεύουμε αρκετά σε αυτό το είδος παιχνιδιού, στις αντεπιθέσεις. Είχαμε μία πολύ καλή επιλογή στην επίθεση και όταν πήγα στο πρώτο δοκάρι τα πράγματα ήταν εύκολα. Συνεργάζομαι καλά με τον Πάρντο στην προπόνηση και τους αγώνες. Μου έδωσε μία καλή πάσα και εγώ έπρεπε να τη στείλω μέσα», ανέφερε αρχικά ο Ισλανδός επιθετικός των νταμπλούχων Ελλάδας και πρόσθεσε:

«Αυτό δείχνει πολλά. Δεν ήταν εύκολη η αποστολή μας εδώ και καταφέραμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Είχαμε ένα κακό, πολύ κακό ρεκόρ στην Ευρώπη μέχρι σήμερα και είμαστε πολύ ευχαριστημένοι που καταφέραμε να γράψουμε από την αρχή την ιστορία με την πρώτη νίκη του Ολυμπιακού στην Αγγλία». *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: