Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου 2015

«Θα επέλεγα την Μπάγερν…»


Η Ντόρτμουντ δεν υποτιμά τον ΠΑΟΚ, αν και έχει στο μυαλό της και το ντέρμπι απέναντι στην Μπάγερν Μονάχου. Διαβάστε τι δήλωσε ο Γκονζάλο Κάστρο για την επίσκεψη της γερμανικής ομάδας στην Τούμπα.

«Θα επέλεγα την Μπάγερν…»

«Θα επέλεγα την Μπάγερν», απάντησε ο Γερμανός μέσος στο ερώτημα ποια νίκη θα ήταν πιο σημαντική για την ομάδα του, επεσήμανε όμως πως απαιτείται συγκέντρωση για να έρθει το επιθυμητό αποτέλεσμα και στην Τούμπα, λίγες ημέρες πριν το γερμανικό ντέρμπι.

Αναλυτικά, όσα είπε:

Για το τι περιμένει να συναντήσει στην Τούμπα: «Περιμένω μια εντυπωσιακή ατμόσφαιρα, αλλά εμείς πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι και τότε θα έχουμε την ευκαιρία για τη νίκη. Εχουμε ανάλυση βίντεο σήμερα. Ο προπονητής θα μας παρουσιάσει την ομάδα του ΠΑΟΚ και το πιο σημαντικό είναι να επιβάλλουμε εμείς το δικό μας ρυθμό στον αγώνα

Γνωρίζω την ατμόσφαιρα, είναι φανατική ατμόσφαιρα. Εχω Ελληνες φίλους και ξέρω ότι είναι τρελοί για το ποδόσφαιρο. Αυτή η ωραία ατμόσφαιρα νομίζω θα φέρει ένα καλό παιχνίδι».


Για την παρουσία του Μπερμπάτοφ στους Θεσσαλονικείς: «Έχουμε παίξει μαζί. Πρόκειται για εξαιρετικό επιθετικό και άνθρωπο, αλλά από τη στιγμή που άλλαξε ομάδα δεν είχαμε κάποια επικοινωνία».

Για το δύσκολο διάστημα έως ότου να προσαρμοστεί στη νέα του ομάδα: «Δεν ήταν απλό για μένα. Είμαι 10 χρόνια επαγγελματίας παίκτης και προσπαθώ κάθε μέρα να πείσω τον προπονητή μου με την απόδοσή μου».

Για το ντέρμπι που έπεται με την Μπάγερν: «Είναι σημαντικό να συγκεντρωθούμε στο αυριανό παιχνίδι και αφού τελειώσει, θα πρέπει να συγκεντρωθούμε από την Παρασκευή στο παιχνίδι με τη Μπάγερν το οποίο περιμένει όλη η Γερμανία».

Για το σε ποιο από τα δύο παιχνίδια θα ήθελε πιο πολύ τη νίκη: «Θα επέλεγα το παιχνίδι εναντίον της Μπάγερν. Κάθε επαγγελματίας ποδοσφαιριστής θέλει να την κερδίσει».

Δεν υπάρχουν σχόλια: