Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου 2015

Θέλει να φύγει από την Ίντερ ο Ρανόκια!!

Ο Αντρέ Ρανόκια όπως όλα δείχνουν δεν θα συνεχίσει στην Ίντερ μετά τον Γενάρη και ήδη ψάχνει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Θέλει να φύγει από την Ίντερ ο Ρανόκια

Χαρακτηριστικό παράδειγμα ο μέχρι πρότινος αρχηγός της ομάδας Αντρέα Ρανόκια, που όχι μόνο έχασε το περιβραχόνιο του αρχηγού, αλλά δεν είναι καν στις βασικές επιλογές του Ιταλού προπονητή για το κέντρο της άμυνας.

Έτσι λοιπόν όπως είναι απολύτως λογικό, αυτό έχει δυσαρεστήσει στο έπακρο τον Ιταλό αμυντικό που ξεκάθαρα πλέον θέλει να φύγει τον Γενάρη έστω και σαν δανεικός.

Η αιώνια αντίπαλος της Ίντερ, Μίλαν έχει ήδη εκφράσει το ενδιαφέρον της για τον παίκτη κάτι που αναμένεται να κάνουν και άλλες ομάδες. Αγγλικά δημοσιεύματα κάνουν λόγο ότι η Τότεναμ θα κινηθεί για τον Ρανόκια, ωστόσο μέχρι τη μεταγραφική περίοδο αναμένεται να εμφανιστούν και άλλοι «μνηστήρες».

Την ίδια κατάληξη με τον Ρανόκια αναμένεται να έχει και ο Μοντόγια ο οποίος δεν έχει πείσει τον Μαντσίνι με την απόδοση του και θα επιστρέψει όπως όλα δείχνουν στην Μπαρτσελόνα από όπου αποκτήθηκε με τη μορφή δανεισμού. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: