Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου 2015

Ο Σίλβα πήρε από τον Βενγκέρ και τις... κιλότες!!

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟΣ Αλέφαντος για τον Ολυμπιακό! «Μπορεί να φτάσει ως ημιτελικά» - «Μου θύμισε την Ίντερ του Μουρίνιο» - Ποιος είναι ο ...Σνάιντερ και ποιος είναι ...μάνα καημένη;Νομίζω είναι η μεγαλύτερη επιτυχία του Ολυμπιακού όλων των εποχών! Διότι εδώ μιλάμε για Αγγλία. Δε σταύρωνες ούτε ισοπαλία στην Αγγλία τόσα χρόνια. Εδώ μιλάμε για Έμιρετς. Θα το πω όπως το νιώθω: Του πήρε και τις κιλότες του Βενγκέρ ο Σίλβα! Είχα πει ότι περίμενα αυτήν την εβδομάδα για να κρίνω τον προπονητή του Ολυμπιακού. Με κατέπληξε. Ο Ολυμπιακός "ξεκώλιασε" ποδοσφαιρικά την Άρσεναλ στο Λονδίνο, τι να λέμε.

Είδα έναν Ολυμπιακό εκπληκτικά στημένο από τον προπονητή του. Τέτοιο στήσιμο εκτός έδρας ούτε στον ύπνο του δεν είχε δει ο Μίτσελ.

Μεγάλη κίνηση να αφήσει έξω τον Μαζουακού, άντε Μαζουακού πολλά μάς τα έκανες αυτό το καλοκαίρι, έβαλε τον Σαλίνο ο οποίος είναι σκύλος, πειθαρχημένος, τρέχει, και είναι πιο αξιόπιστος αμυντικά από τον Μαζουακού. Πιο καλή άμυνα παίζει ο Σαλίνο.

Μεγάλη κίνηση να βάλει τον Καμπιάσο μπροστά από τα στόπερ να τρέχει στα μικρά μέτρα. Για τα μικρά μέτρα είναι τώρα ο Καμπιάσο, μάνα καημένη. Και είχε βάλει κοντά του τον Κασάμι να τον καλύπτει στα μεγάλα μέτρα με απίστευτα τρεξίματα. Το καλύτερό τους ματς έκαναν και οι δύο με τον Ολυμπιακό. Στα 15 μέτρα έκλειναν με την άμυνα, έτσι θέλω να βλέπω τον Ολυμπιακό στην Ευρώπη, πονηρό, σφικτό, κλειστό στους χώρους πίσω, αλλά να δαγκώνει γρήγορα στις αντεπιθέσεις φεύγοντας μπροστά με τρεις και με τέσσερις παίκτες.

Οι εξτρέμ κάλυπταν τους πλάγιους μπακ, βοηθούσαν, έτσι θέλω να βλέπω τον Ολυμπιακό, έτρεξαν πολύ, άριστη φυσική κατάσταση είχε η ομάδα. Και ο Σεμπά και ο Πάρντο βοηθούσαν πίσω.

Φυσαρμόνικα άνοιγε και έκλεινε η ομάδα, μου θύμισε την Ίντερ του Μουρίνιο που πήρε το Τσάμπιονς Λιγκ με Καμπιάσο μέσα. Και αν είχαμε έναν σέντερ φορ μεγαλύτερης κλάσης, θα βάζαμε και άλλα γκολ στην Άρσεναλ. Ο Ιντέγιε δεν ξέρει πολλή μπάλα, καλύτερος ήταν ο Φινμπόγκασον όταν μπήκε. Πολύ ωραίο το πλασέ του στο γκολ, δεν ήταν εύκολο για άλλον παίκτη, πρέπει να ξέρεις μπάλα για να κάνεις αυτό το πλασέ σε χρόνο ντε-τε.

Εκπληκτικός πάλι ο Φορτούνης μέχρι ένα σημείο που κουράστηκε. Πολυβόλο έβγαινε ο Ολυμπιακός στις αντεπιθέσεις με τα εξτρέμ, τον φορ και τον Φορτούνη. Αυτό ήταν το τέλειο παιχνίδι. Έτσι ο Ολυμπιακός -και εφόσον ανέβουν οι μεταγραφές του- μπορεί να φτάσει ακόμα και στα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Θωρακισμένος πίσω, με τα χαφ κοντά στην άμυνα, να κλείνει τους χώρους και να δαγκώνει μπροστά με τους γρήγορους που έχει. Ο Φορτούνης μου θύμισε το ρόλο του Σνάιντερ όταν η Ίντερ του Μουρίνιο πήρε το Τσάμπιονς Λιγκ!

Και σταματήστε επιτέλους με τον Μαρινάκη, γίνεστε γελοίοι. Ο Ολυμπιακός νικάει τη Γιουβέντους, την Ατλέτικο, τη Μάντσεστερ, την Άρσεναλ στο Λονδίνο, με ξένους διαιτητές. Εσείς δεν περνάτε την Εστορίλ και την …Καβάλα από το Αζερμπαϊτσάν, την Καμπάλα, με ξένους διαιτητές. Μα καλά, δεν καταλαβαίνετε ότι ο Μαρινάκης έχει φτιάξει ομάδα; Είναι ο ήρωας των φιλάθλων του Ολυμπιακού, 5 εκατομμύρια ανθρώπους, φέρνει παίκτες με ποιότητα, αγαπάει τον Ολυμπιακό.

Βάλτε και εσείς λεφτά να φτιάξετε ομάδες. Εγώ το θέλω πολύ να φτιάξετε ομάδες, να έχει κόντρα το πρωτάθλημα όπως ήταν παλιά. Όποτε παίζει πολύ καλά ο Παναθηναϊκός, το λέω και το φωνάζω. Αν παίζει πολύ καλά ο ΠΑΟΚ, το λέω επίσης. Φτιάξτε ομάδες. Σταματήστε να καταστρέφετε το ελληνικό ποδόσφαιρο βρίζοντάς το καθημερινά.

Αν προσέξει ο Ολυμπιακός και παίξει έξυπνα τα άλλα ματς, θα περάσει δεύτερος από τον όμιλο. Θα στείλει ο Ολυμπιακός τον Βενγκέρ στην απόλυση!

Έλα μωρέ με τον Βενγκέρ, πλέον τον κράζουν όλοι, εγώ τον κράζω εδώ και 10 χρόνια. Το τι μ…ες έκανε με τον Ολυμπιακό, δε λέγεται, δε θέλω να τα λέω αναλυτικά για να μη μειώσω την απόδοση του Ολυμπιακού.

Μα καλά, αφήνεις τον Τσεχ έξω και βάζεις τον Όσπινα; Μέχρι και τον Κάμπελ ξέθαψε σε αυτό το ματς. Τον Καθόρλα τον βάζεις αμυντικό χαφ μαζί με τον Κοκλέν και οργιάζει ο Φορτούνης σε αυτό το χώρο; Τι κάνεις για να περιορίσεις τον Φορτούνη; Αδιάβαστος. Υποτίμησες τον Ολυμπιακό και ο Ολυμπιακός θα σε στείλει στην απόλυση με τον αποκλεισμό που θα έχεις στον όμιλο. 
*Πηγή: sportdog.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: