Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου 2015

«Εύχομαι ο Τζον Σνόου να έχει πεθάνει»

Ποιος είδε τον Βίκτορ Ανιτσέμπε και δεν τον φοβήθηκε! Ο επιθετικός της Γουέστ Μπρομ έβαλε κατά συγκεκριμένων ηθοποιών της σειράς «Game of Thrones» και δεν δίστασε να τους κράξει μέσω Twitter.

«Εύχομαι ο Τζον Σνόου να έχει πεθάνει»

Αυτό ακριβώς συνέβη και στον Βίκτορ Ανιτσέμπε που αγωνίζεται στη Γουέστ Μπρομ και ως μεγάλος fan της σειράς που σαρώνει σε όλο τον κόσμο, του «Game Of Thrones», ζήτησε να βγει μια φωτογραφία μαζί με δύο εκ των πρωταγωνιστών.

Πρόκειται για τους Κιτ Χάρινγκτον (γνωστός στη σειρά ως Τζον Σνόου) και τη Ρόουζ Λέσλι (ήταν η Ίγκριτ που όμως… αποχαιρέτησε στη διάρκεια του τέταρτου κύκλου), οι οποίοι όμως αρνήθηκαν στον Ανιτσέμπε να φωτογραφηθούν.

«Συναντήθηκα τυχαία με τον Κιτ Χάρινγκτον και τη Ρόουζ Λέσλι στο ξενοδοχείου μου και επειδή είμαι μεγάλος fan του Game Of Thrones, ζήτησα από αυτούς ευγενικά για μία φωτογραφία.

Είναι ντροπή τους που αρνήθηκαν και φέρθηκαν με τον τρόπο που το έκαναν. Εγώ ποτέ δεν θα αρνιόμουν μια φωτογραφία με κάποιον, γιατί χωρίς τους οπαδούς είμαστε ένα τίποτα.

Πλέον, ελπίζω ο Τζον Σνόου να είναι πραγματικά νεκρός στο Game Of Thrones», ανέφερε μέσω twitter ο έξαλλος, Βίκτορ Ανιτσέμπε.










*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: