Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου 2015

«Ροντέο» απ’ τα… λίγα!! (video)

Ο… κακός χαμός στο Αστάνα-Γαλατάσαραϊ! Σε ένα ματς με γκέλες κι αυτογκόλ, οι Καζάκοι επέστρεψαν δύο φορές και στο 89’ ισοφάρισαν σε 2-2 για τον πρώτο τους ιστορικό βαθμό στο Champions League.

«Ροντέο» απ’ τα… λίγα! (video)
Με τον ενθουσιασμό της «πρωτάρας» η Αστάνα επέμεινε, έψαξε το γκολ και δικαιώθηκε δύο φορές κόντρα στη Γαλατασαράι, παίρνοντας τον παρθενικό της βαθμό στους ομίλους του Champions League, σε ένα ματς που κρίθηκε με (αυτο)γκολ στο νήμα!

Παρά το αρχικό άγχος για το πρώτο εντός έδρας παιχνίδι στην ιστορία τους στη διοργάνωση, αλλά και τον «κεραυνό» του Κίσα στο 31’ που έδωσε προβάδισμα στους Τούρκους, οι Καζάκοι βρήκαν τα αποθέματα, πάλεψαν και ισοφάρισαν στο 77’ χάρη σε αυτογκόλ του Μπαλτά!

Κι όμως οι φιλοξενούμενοι έδειξαν έτοιμοι να αποδράσουν, όταν με νέο αυτογκόλ, του αντίπαλου τερματοφύλακα, Έριτς (86’) ανέκτησαν εκ νέου τα ηνία του ματς. Αμ, δε, που ‘χαν τελειώσει οι «συγκινήσεις»! Η Αστάνα κατάφερε να ισοφαρίσει για δεύτερη φορά στο 89’, με τον Κάνιας να ευστοχεί σε κενή εστία και να διαμορφώνει το τελικό 2-2, μετά από φάση διαρκείας στα καρέ.
















Βαθμολογία:

1. Ατλέτικο Μαδρίτης 3 (σε 1 ματς)
2. Μπενφίκα 3 (σε 1 ματς)
3. Αστάνα 1 (σε 2 ματς)
4. Γαλατασαράι 1 (σε 2 ματς)

Η επόμενη αγωνιστική (21/10):

Ατλέτικο Μαδρίτης – Αστάνα
Γαλατασαράι - Μπενφίκα *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: