Τετάρτη 9 Σεπτεμβρίου 2015

Ζντοβτς: «Το φαβορί Ελλάδα και ο… στρατός της»

Απολαυστικός ο Γιούρι Ζντοβτς, απέδωσε τον τίτλο του φαβορί στην Εθνική εν όψει του αγώνα της Τετάρτης με τη Σλοβενία, ενώ εντυπωσιάστηκε από το πλήθος των Ελλήνων δημοσιογράφων.

Ζντοβτς: «Το φαβορί Ελλάδα και ο… στρατός της»
Ο Γιούρι Ζντοβτς υπεραμύνθηκε του δικαιώματος της Σλοβενίας να ελπίζει για την… έκπληξη (όπως ο ίδιος είπε) απέναντι στην Ελλάδα, την οποία εκθείασε, ενώ αναφέρθηκε με χιούμορ και στην παρουσία των πολλών εκπροσώπων του Τύπου από τη χώρα στο Ευρωμπάσκετ.

Αποστολή στο Ζάγκρεμπ, Χρήστος Ρομπόλης

«Η Ελλάδα είναι το φαβορί, αναμφίβολα, είναι η καλύτερη ομάδα του ομίλου και έχει παίκτες από το ΝΒΑ, ή που έχουν κατακτήσει την Ευρωλίγκα, ενώ διαθέτει κι έναν… στρατό από δημοσιογράφους (γέλια). Εμείς πάντως έχουμε το δικαίωμα να παλέψουμε και θα προσπαθήσουμε να κάνουμε την έκπληξη με τη βοήθεια του κόσμου μας. Θα είναι μια καλή πρόκληση για τους παίκτες μου να αντιμετωπίσουν μια τέτοια ομάδα», τόνισε ο άλλοτε παίκτης του Ηρακλή.

Όσο για την αγχωτική νίκη επί της Ολλανδίας, τόνισε: «Συγχαρητήρια στους παίκτες μου, έκαναν καλό παιχνίδι, έπαιξαν δυνατά και με πάθος. Στο πρώτο μέρος κάναμε καλή δουλειά, αλλά δεν είχαμε όσο μεγάλη διαφορά μπορούσαμε. Στο δεύτερο μέρος αρχίσαμε πολύ άσχημα χωρίς προφανή λόγο. Η ζώνη τους μας έβγαλε εκτός ρυθμού, παίξαμε κακή άμυνα και μας ισοφάρισαν. Ευτυχώς βρήκαμε λύσεις στην επίθεση και ξαναήρθαμε στη… ζωή». *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: