Πέμπτη 8 Οκτωβρίου 2015

Η καλύτερη 11άδα του Σεπτεμβρίου από το FourFourTwo!!

O Paul Wilkes επιλέγει με τη βοήθεια του Stats Zone του FourFourTwo την καλύτερη 11αδα του Σεπτεμβρίου από τα 5 καλύτερα πρωταθλήματα της Ευρώπης.
Κέιλορ Νάβας (Ρεάλ)
Ο Κοσταρικανός βρέθηκε μία ανάσα από την έξοδο στις τελευταίες ώρες της μεταγραφικής περιόδου, όμως ο Μπενίτεθ δεν είχε κανένα πρόβλημα να τον έχει υπό τις οδηγίες του για τη φετινή σεζόν. Και φαίνεται από τις τελευταίες εμφανίσεις του ότι η Ρεάλ μπορεί να μην βγήκε κερδισμένη με τον Ντε Χέα, όμως σίγουρα δεν βγήκε και χαμένη. Η απόκρουσή του στην προσπάθεια του Μορένο στο ματς με την Εσπανιόλ ήταν άκρως εντυπωσιακή. Ο Νάβας κράτησε 5 φορές το μηδέν σε 6 παιχνίδια, έχοντας δεχθεί γκολ μόνο στο San Mames.
Κάιλ Γουόκερ (Τότεναμ)
Ο Άγγλος δεξιός μπακ έχει επιστρέψει για τα καλά μετά τον τραυματισμό του και δείχνει όλα εκείνα τα στοιχεία, που τον είχαν απογειώσει τα τελευταία χρόνια. Ήταν στην 11άδα της Τότεναμ, όταν κράτησε το μηδέν στα ματς με Σάντερλαντ και Κρίσταλ Πάλας. Στο παιχνίδι με την Σίτι είχε 7 κοψίματα και 5 κλεψίματα, ενώ με την Πάλας 5 επιτυχημένα τάκλιν.

ADVERTISEMENT
Νταβίντ Αλάμπα (Μπάγερν)
Ο Γκουαρδιόλα έκανε rotation, όμως υπάρχουν κάποιοι παίκτες, που δεν βγαίνουν από την 11άδα της Μπάγερν. Ένας από αυτούς είναι και ο Αλάμπα, που παίζει είτε στο αριστερό άκρο είτε στο κέντρο της άμυνας. Ο Αυστριακός έκανε περισσότερες από 100 πάσες στα ματς με Βόλφσμπουργκ, Μάιντς και Ντιναμό Ζάγκρεμπ, τα περισσότερα από κάθε άλλον, ενώ αμυντικά είναι εκπληκτικός, κερδίζοντας δικαιολογημένα τα εύσημα του προπονητή του.

Τζον Στόουνς (Έβερτον)
Μία από τις ιστορίες του καλοκαιριού, καθώς η Έβερτον κατάφερε να αντισταθεί στα εκατομμύρια της Τσέλσι και δείχνει ότι ο Ζοσέ Μουρίνιο κάτι ήξερε, που ανέβασε 3 φορές την πρότασή του. Ήταν εκπληκτικός στο ματς με τους μπλε, με τον Μαρτίνεθ να μιλάει με τα καλύτερα λόγια. Βοήθησε την ομάδα του να κρατήσει το μηδέν με αντίπαλο την Σουόνσι, ενώ έλειψε από το παιχνίδι με την Γουέστ Μπρομ και τα ζαχαρωτά δέχθηκαν δύο γκολ.

Μάρκος Αλόνσο (Φιορεντίνα)
Επιτέλους έχει φτάσει στο peak του. Ο Ισπανός μπακ δεν είχε βρει χώρο στη Ρεάλ και μετά τις Μπόλτον και Σάντερλαντ βρήκε την Ιθάκη του στην Φιορεντίνα και φέτος ξεχωρίζει σαν τη μύγα στο γάλα. Οι σέντρες του είναι ξυράφι, τα στημένα του εκπληκτικά και ο 24χρονος εντυπωσιάζει. Είχε 5 σουτ στο ματς με την Μπολόνια, ενώ σκοράρει και δίνει τη μία ασίστ μετά την άλλη.

Χαβιέρ Παστόρε (Παρί)
Ο Παστόρε έχει ξεκινήσει φουριόζος τη σεζόν και με εκείνον στην 11άδα η Παρί είναι πολύ πιο επικίνδυνη. Εκείνο που εντυπωσιάζει περισσότερο είναι η συνεργασία του με τον Ντι Μαρία και μέχρι τώρα ο Παστόρε έχει ήδη 3 ασίστ, όσες είχε πέρυσι σε ολόκληρη τη σεζόν.

Ματίας Βεσίνο (Φιορεντίνα)
Ο Πάουλο Σόουζα πρόσφατα περιέγραψε τον Μπόρχα Βαλέρο ως «αναγεννημένο», όμως ο Ισπανός το έχει καταφέρει δίπλα στον εκπληκτικό Βεσίνο. Το μόνο που λείπει από τον 24χρονο μέσο για να πάει στο επόμενο επίπεδο είναι η σταθερότητα. Έχει 92% ποσοστό ευστοχίας στις πάσες και κάνει 3,8 τάκλιν ανά παιχνίδι, που είναι η καλύτερη επίδοση στη Serie A. Μην ξεχνάμε ότι η Φιορεντίνα βρίσκεται και στην κορυφή.

Νολίτο (Θέλτα)
Το ξεκίνημα της Θέλτα είναι εκπληκτικό. Εκείνος που κάνει τη διαφορά, όχι μόνο φέτος, είναι ο Νολίτο. Εντυπωσίασε με την Μπαρτσελόνα, από της οποίας τις ακαδημίες ξεκίνησε και στην οποίας το στόχαστρο βρίσκεται, ενώ συνέχισε στον ίδιο ρυθμό. Έχει 5 γκολ και 3 ασίστ σε 7 παιχνίδια και φυσικά κέρδισε την κλήση του και στην Ισπανία από τον Ντελ Μπόσκε.

Νιμίτρι Παγιέ (Γουέστ Χαμ)
Ελάχιστοι παίκτες έχουν καταφέρει να προσαρμοστούν τόσο γρήγορα στην Premier League. Ο Γάλλος, όμως, όχι μόνο τα έχει καταφέρει, αλλά εντυπωσιάζει με κάθε του εμφάνιση. Είναι καταλύτης για την ομάδα του Μπίλιτς, που αποκάλυψε ότι τον ήθελε απεγνωσμένα και σε ρόλο 10αριού δημιουργεί τη μία ευκαιρία μετά την άλλη.

Εντίνσον Καβάνι (Παρί)
Αρχικά, φάνηκε να δυσκολεύεται να πάρει την Παρί στους ώμους μετά και την απουσία του Ιμπραΐμοβιτς τον Αύγουστο, όμως στη συνέχεια βρήκε και πάλι τον εαυτό του. Ο 28χρονος επιθετικός έχει 6 γκολ στα τελευταία 6 ματς στο πρωτάθλημα, μετά την αποτυχία του να βρει δίχτυα στα 3 πρώτα. Ήταν μέχρι να βρει το πρώτο και πλέον βρίσκεται στην κορυφή του πίνακα των σκόρερ, έστω και συγκάτοικος με άλλους 3 παίκτες.

Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι (Μπάγερν)
Στα τελευταία παιχνίδια έχει βαλθεί να σπάσει ό,τι ρεκόρ υπάρχουν. Ο Πολωνός σκοράρει και σκοράρει και σκοράρει. Το γκολ του στο ματς με την Άουγκσμπουργκ φαίνεται ότι άνοιξε τον δρόμο και με 9 γκολ σε 3 ματς ο Λεβαντόφσκι έκανε νέο ρεκόρ στην Bundesliga.



*Πηγή: gazzetta.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: