Πέμπτη 8 Οκτωβρίου 2015

Σίμτσακ: «Κτήνος ο Χάγκινς, ανίκητοι με τέτοιο κόσμο»

Στο Metropolis 95.5 και την εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο Βασίλης Σίμτσακ και αναφέρθηκε στο θρίαμβο του Άρη επί της ΑΕΚ για το Κύπελλο Ελλάδας.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για τη δεύτερη διαδοχική πρόκριση επί της ΑΕΚ στο Κύπελλο: «Φαίνεται έχουμε βρει το κουμπί της ΑΕΚ. Γενικότερα, είναι δύσκολο για κάθε αντίπαλο να μας κερδίσει στο Παλέ με τέτοιο κόσμο και ατμόσφαιρα. Η συμπεριφορά του κόσμου και σε αθλητικά πλαίσια ήταν και μας έδωσε ώθηση στο τέλος να γυρίσουμε το ματς από το -3 και να κερδίσουμε».

Για τον Χάγκινς και το γκρέμισμα της μπασκέτας: «Ήταν ο μοναδικός που θα μπορούσε να το κάνει. Είναι ένα πραγματικό κτήνος, είναι τεράστιος με τρομερή ενέργεια και φοβερός παίκτης. Είναι κάτι που το βλέπω πρώτη φορά ζωντανό. Ταμπλό να σπάει έχω δει, αλλά ολόκληρη μπασκέτα να γκρεμίζεται πρώτη φορά μου συμβαίνει. Μετά το ματς ήταν εκστασιασμένος από την ατμόσφαιρα. Δεν έχει ξαναπαίξει σε τέτοια ατμόσφαιρα και ήταν πολύ χαρούμενος από την πρόκριση και για τον κόσμο και για εμάς, φυσικά, γιατί έχουμε κουραστεί πολύ για να φτάσουμε ως εδώ».

Για τον κόσμο: «Αισθάνομαι ανίκητος με τέτοιο κόσμο. Σίγουρα στην αρχή υπάρχει άγχος για τους καινούργιους παίκτες, αλλά φανταστείτε τι άγχος έχουν οι αντίπαλοι να βλέπουν για πρώτη φορά τέτοιο κόσμο. Τον έχουμε ανάγκη τον κόσμο να είναι δίπλα μας και πιο πολύ στα δύσκολα. Αυτό κατάφερε να γυρίσει το ματς από το -3 και εμείς θα κάνουμε τα πάντα για να τον ικανοποιούμε».

Για τον Λάσκαρη: «Είμαστε υπερευχαριστημένοι από την προσφορά του. Κάνει τα πάντα για να είμαστε αποκλειστικά στραμμένοι στο μπάσκετ».

Για τη συνέχεια της σεζόν: «Βγάζουμε από το μυαλό μας το Κύπελλο και προχωράμε. Η σεζόν θα είναι δύσκολη και έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας. Δεν πρέπει να μας διακατέχει ο υπέρμετρος ενθουσιασμός για μια μεγάλη νίκη, ούτε η απογοήτευση αν έρθουν δύσκολες στιγμές. Προχωράμε με βάση να κάνουμε όσες πιο πολλές νίκες μπορούμε».
*Πηγή: metrosport.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: