Πέμπτη 8 Οκτωβρίου 2015

«Check in» στα γήπεδα της Γαλλίας!!


Ξεκαθαρίζει το τοπίο των πρώτων «εισιτηρίων» για τα τελικά του Euro 2016 με την 9η «στροφή» των προκριματικών να παρουσιάζει ιδιαίτερο ενδιαφέρον. «Τσεκάρουν» απόψε, Γερμανία και Πορτογαλία.

«Check in» στα γήπεδα της Γαλλίας
Αποσαφηνίζεται το τοπίο όσον αφορά τις ομάδες που θα κλείσουν εισιτήριο για την τελική φάση του Euro 2016, που θα διεξαχθεί στα γήπεδα της Γαλλίας, με τα παιχνίδια της 9ης αγωνιστικής να είναι αυτά στα οποία θα ξεκαθαρίσουν πολλά.

4ος Όμιλος

Μία ισοπαλία φτάνει και περισσεύει στους παγκόσμιους πρωταθλητές Γερμανούς, για να εξασφαλίσουν την πρόκριση τους στην τελική φάση.

Στο Δουβλίνο, απέναντι στην Ιρλανδία θα προσπαθήσουν να σφραγίσουν την πρωτιά στον 4ο όμιλο. Από την άλλη οι Ιρλανδοί θα παλέψουν μέχρι το τέλος στα παιχνίδια που απομένουν, για να πάρουν μία από τις δύο πρώτες θέσεις που οδηγούν στην απευθείας πρόκριση.

Στο άλλο ματς του ομίλου η Σκωτία αντιμετωπίζει την Πολωνία, με τους «λεοντόκαρδους» να θέλουν να εξαντλήσουν τις όποιες πιθανότητες έχουν για την κατάκτηση της τρίτης θέσης που οδηγεί στα μπαράζ.

9η Αγωνιστική (8/10)

Γεωργία – Γιβραλτάρ (19.00 OTE Sport 2)
Ιρλανδία – Γερμανία (21.45 OTE Sport 2)
Σκωτία -Πολωνία (21.45 ΟΤΕ Sport 8)

Βαθμολογία

Γερμανία 19
Πολωνία 17
Ιρλανδία 15
Σκωτία 11
Γεωργία 6
Γιβραλτάρ 0

Η επόμενη αγωνιστική (11/10)

Γερμανία – Γεωργία
Γιβραλτάρ – Σκωτία
Πολωνία – Ιρλανδία

6ος Όμιλος

Μπορεί η Ελλάδα να έχει αποχαιρετήσει το όνειρο της πρόκρισης εδώ και καιρό, όμως στον όμιλο του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος θα γίνει... μάχη. Η Βόρειος Ιρλανδία, θέλει νίκη απέναντι στην Ελλάδα για να σφραγίσει επί της ουσίας την πρόκριση της σε τελική φάση Euro, για πρώτη φορά στην ιστορία της.

Την ίδια ώρα τη νίκη θα ψάξει απέναντι στα Νησιά Φερόε, η Ουγγαρία, ενώ οι Ρουμάνοι απέναντι στους Φινλανδούς, θέλουν καλύτερο αποτέλεσμα από αυτό τους ματς της Βουδαπέστης, για να εξασφαλίσουν οριστικά την πρόκριση.

9η Αγωνιστική (8/10)

Ν. Φερόε – Ρουμανία (21.45)
B. Ιρλανδία – Ελλάδα (21.45 ΕΡΤ1, ΟΤΕ Sport1)
Ρουμανία – Φινλανδία (21.45)

Βαθμολογία

Β. Ιρλανδία 17
Ρουμανία 16
Ουγγαρία 13
Φινλανδία 10
Ν. Φερόε 6
Ελλάδα 3

Η επόμενη αγωνιστική (11/10)

Ν. Φερόε – Ρουμανία
Φινλανδία – Β. Ιρλανδία
Ελλάδα – Ουγγαρία

9ος Όμιλος

Πολλά θα κριθούν απόψε, όσον αφορά την πρόκριση και στον 9ο όμιλο. Η Πορτογαλία του Φερνάντο Σάντος, υποδέχεται τη Δανία και θα προκριθεί αν αποφύγει την ήττα. Επιπλέον αν η παρέα του Ρονάλντο πάρει τη νίκη, τότε θα έχει εξασφαλίσει και την πρωτιά του ομίλου. Από την άλλη η Δανία θέλει το «διπλό» για την απευθείας πρόκριση και ταυτόχρονα να μην κερδίσει η Αλβανία,

Ματς «ζωής και θανάτου» είναι αυτό «Ελμπασάν», ανάμεσα στην Αλβανία και τη Σερβία. Η UEFA φοβάται την πρόκληση επεισοδίων, ενώ η πόλη που θα φιλοξενήσει το παιχνίδι, βρίσκεται επί ποδός πολέμου .

Όσον αφορά το αγωνιστικό, η Αλβανία έχει εξασφαλίσει τη συμμετοχής της στα μπαράζ, αλλά θέλει τη νίκη για να ελπίζει στην απευθείας πρόκριση.

9η Αγωνιστική (8/10)

Αλβανία - Σερβία (21.45 ΟΤΕ Sport 7)
Πορτογαλία – Δανία (21.45 ΟΤΕ Sport 3)
Ρεπό: Αρμενία

Βαθμολογία

Πορτογαλία 15 (6 αγ.)
Δανία 12 (7)
Αλβανία 11 (6)
Αρμενία 2 (7)
Σερβία 1 (6)

Η επόμενη αγωνιστική (11/10)

Αρμενία – Αλβανία
Σερβία – Πορτογαλία
Ρεπό: Δανία *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: