Πέμπτη 8 Οκτωβρίου 2015

Oι κίτρινες του Μπεργκ, που δεν έχει κανείς στον Ολυμπιακό!!

Ο Τάσος Νικολογιάννης παρουσιάζει με αριθμούς το γεγονός, ότι ο Μπεργκ κάθε χρόνο βλέπει κίτρινες κάρτες, που δεν βλέπει κανείς παίκτης του Ολυμπιακού και τονίζει την διαφορετική αντιμετώπιση από τους διαιτητές...
Έχω αναφέρει πολλές φορές, ότι ο Μπεργκ έχει μπει στο στόχαστρο των διαιτητών, που όχι μόνο δεν τον προστατεύουν, από τα σκληρά μαρκαρίσματα των αντιπάλων, αλλά τον γεμίζουν και με κάρτες με στόχο να τον εκνευρίσουν, όπως έκανε ο Βοσκάκης από την αρχή του αγώνα στην Ξάνθη. Καλό είναι, όταν λέμε, κάτι να το λέμε με στοιχεία. Στοιχεία, που δεν επιδέχονται αμφισβήτησης, διότι η αλήθεια είναι ότι η προπαγάνδα καλή είναι, αλλά μπορεί να αποδειχθεί φούσκα, όταν μιλούν οι αριθμοί. Επειδή κυρίως στον Ολυμπιακό λένε, ότι ο Μπεργκ παίρνει δίκαια τις κάρτες, ότι προκαλεί και άλλες τέτοιες ανοησίες ας μας εξηγήσουν πως γίνεται ένας επιθετικός της κλάσης του Μπεργκ, από την ημέρα, που έχει έρθει στον Παναθηναϊκό κάθε χρόνο να έχει στο τέλος της σεζόν περισσότερες κάρτες από κάθε παίκτη του Ολυμπιακού. Μιλάμε για κάθε παίκτη ακόμα και τους αμυντικούς και παίκτες στιλ Μανιάτη... Διαβάστε και βγάλτε συμπεράσματα.
ADVERTISEMENT
ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2013-14
Μπεργκ 29 συμμετοχές 7 κίτρινες
Την ίδια περίοδο κανείς παίκτης του Ολυμπιακού δεν έφθασε τις 7 κίτρινες(ούτε καν τις 5) στο πρωτάθλημα και αυτοί που είχαν τις περισσότερες κίτρινες με τις συμμετοχές μαζί είναι
Αβραάμ Παπαδόπουλος 20 συμμετοχές 4 κίτρινες
Σάμαρης 28 συμμετοχές 4 κίτρινες
Κάμπελ 32 συμμετοχές 3 κίτρινες
Φουστέρ 21 συμμετοχές 3 κίτρινες.
Μπορεί να πει κανείς. «Ναι αλλά από αυτούς οι περισσότεροι δεν έχουν φθάσει τις 29 συμμετοχές του Μπεργκ..». Πάμε παρακάτω, για να δείτε πόσο προκλητική είναι η συνέχεια για αυτή την περίοδο.
Μανιάτης 26 συμμετοχές 2 κίτρινες
Μανωλάς 25 συμμετοχές 1 κίτρινη.
Με λίγα χρόνια την χρονιά εκείνη ο Μπεργκ είδε όσες κάρτες είδαν μαζί ο Μανωλάς, ο Μανιάτης και ο Παπαδόπουλος. Ουδέν σχόλιο, όταν οι αριθμοί μιλάνε και όταν και οι τρεις αυτοί παίκτες, που έπαιξαν τότε στον Ολυμπιακό ήταν αμυντικοί, η αμυντικογενείς, όπως ο Μανιάτης.
ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2014-15
Μπεργκ 24 συμμετοχές 6 κίτρινες
Την ίδια περίοδο κανείς παίκτης του Ολυμπιακού δεν έφθασε τις 6 κίτρινες.
Μαζουακού 27 συμμετοχές 5 κίτρινες
Μανιάτης 17 συμμετοχές 4 κίτρινες
Μιλιβόγεβιτς 23 συμμετοχές 3 κίτρινες
Κασάμι 24 συμμετοχές 3 κίτρινες
Σιόβας 20 συμμετοχές 3 κίτρινες
Μήτρογλου 24 συμμετοχές 3 κίτρινες
Με λίγα λόγια την περασμένη περίοδο ο Μπεργκ με τις ίδιες συμμετοχές είδε όσες κάρτες είδαν μαζί ο Κασάμι και ο Μιλιβόγεβιτς, δύο αμυντικοί χαφ δηλαδή. Ουδέν σχόλιο επίσης.
Πάμε και στο φέτος. Μέχρι τώρα ο Μπεργκ έχει δει 2 κίτρινες σε 6 παιχνίδια. Από τον Ολυμπιακό δύο κίτρινες σε 6 παιχνίδια έχει δει ο ακραίος χαφ Ντουρμάζ, δύο κίτρινες σε τέσσερις συμμετοχές έχει δει ο αμυντικός Ντα Κόστα και δύο κίτρινες σε πέντε συμμετοχές ο επίσης αμυντικός Μαζουακού.
Νομίζω, ότι όταν μιλούν οι αριθμοί η προπαγάνδα πάει περίπατο….
*Πηγή: gazzetta.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: