Πέμπτη 8 Οκτωβρίου 2015

Μουρίνιο: «Θα ήταν καλύτερα για τον Καπέλο να σέβεται»

Δεν υπήρχε περίπτωση να αφήσει αναπάντητα τα εις βάρος του αρνητικά σχόλια από τον Φάμπιο Καπέλο ο Ζοσέ Μουρίνιο, τονίζοντας ότι ο Ιταλός θα έπρεπε να σέβεται τους συναδέλφους στις κακές τους στιγμές.

Μουρίνιο: «Θα ήταν καλύτερα για τον Καπέλο να σέβεται»
Για έλλειψη σεβασμού κατηγόρησε ο Ζοσέ Μουρίνιο τον Φάμπιο Καπέλο, μετά τα όσα δήλωσε ο Ιταλός κατά του Πορτογάλου περί εξουθένωσης των παικτών του.

Ο τεχνικός της Τσέλσι ήταν απίθανο να μην απαντήσει στα αρνητικά σχόλια του συναδέλφου του και φρόντισε να τον «καρφώσει» έστω και διακριτικά για τις τελευταίες ανεπιτυχείς του θητείες σε εθνική Αγγλίας και Ρωσίας.

«Διάβασα τι είπε ο Καπέλο. Νομίζω ότι ένας προπονητής με τη δική του ιστορία, είναι καλύτερο να μιλά για ποδόσφαιρο, χωρίς να σχολιάζει τη δουλειά των συναδέλφων του», δήλωσε αρχικά ο τεχνικός της Τσέλσι στην «Gazzetta dello Sport» και στη συνέχεια φρόντισε να ρίξει το… φαρμάκι του.

«Θα μπορούσα να είχα σχολιάσει τη δουλειά του όταν ήταν προπονητής στην Αγγλία ή στη Ρωσία, και δεν το έκανα ποτέ. Προτιμώ να σέβομαι στις αρνητικές στιγμές των συναδέλφων μου.

Προτιμώ περισσότερο να μιλώ για τις όμορφες στιγμές στην καριέρα του Φάμπιο Καπέλο που έχουν συνοδευτεί από πολλές επιτυχίες».
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: