Πέμπτη 8 Οκτωβρίου 2015

Κόκε: «Προπονούμαι πρωί-βράδυ για τον Άρη!»

Χαρούμενος που επέστρεψε στον Άρη και διψασμένος να παίξει στα επίσημα ματς ώστε να τον βοηθήσει να επιστρέψει στη φυσική του θέση, εμφανίστηκε ο Σέρχιο Κόκε.

Κόκε: «Προπονούμαι πρωί-βράδυ για τον Άρη!»
Σαν να μην πέρασε μια μέρα. Ο Σέρχιο Κόκε επέστρεψε μετά από τέσσερα χρόνια και δεν βλέπει την ώρα να φορέσει τη φανέλα του Άρη. «Έχω συμπληρώσει έναν μήνα προπονήσεων πρωί και βράδυ. Αν ήταν στο χέρι μου θα ήθελα να αγωνιστώ και την Κυριακή ακόμα αλλά αυτό είναι κάτι που θα αποφασίσει ο προπονητής, από αυτόν εξαρτάται», δήλωσε ο Ισπανός επιθετικός.

Αναλυτικά, όσα είπε στη Media Day:

Για την επιστροφή του στον Άρη: «Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο για την υποδοχή που μου επιφύλαξε αυτές τις μέρες που βρίσκομαι στη Θεσσαλονίκη κι ελπίζω να μπορέσω να ανταποδώσω αυτή την αγάπη που μου δείχνουν οι φίλαθλοι του Άρη και μέσα στο γήπεδο και γενικά».

Για τους λόγους που ήθελε να επιστρέψει στον Άρη: «Θυμάμαι πολύ καλά τα χρόνια που έπαιξα στον Άρη και ήξερα μέσα μου ότι κάποια στιγμή θα επιστρέψω εδώ. Προτιμούσα να το κάνω ως ποδοσφαιριστής και αυτή τη στιγμή εκπληρώνεται ένα μεγάλο μου όνειρο, να επιστρέψω στον Άρη».

Για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται: «Έχω συμπληρώσει έναν μήνα προπονήσεων πρωί και βράδυ. Νιώθω πολύ καλά, το μόνο που λείπει αυτή τη στιγμή είναι να προπονηθώ με την υπόλοιπη ομάδα και μέσα από αυτές τις προπονήσεις να βρω αγωνιστικό ρυθμό. Αν ήταν στο χέρι μου θα ήθελα να αγωνιστώ και την Κυριακή ακόμα αλλά αυτό είναι κάτι που θα αποφασίσει ο προπονητής, από αυτόν εξαρτάται».

Για το τι συζητήθηκε στη συνάντησή του με τον Νίκο Αναστόπουλο: «Μου είπε ότι γνωρίζει τα χαρακτηριστικά μου ως παίκτη κι ελπίζει σύντομα να έρθω στο επίπεδο που ξέρει ότι έχω αγωνιστικά».

Για το τι θέλει να μεταφέρει στον κόσμο του Άρη: «Όταν έφυγα στην προηγούμενη θητεία μου στον Άρη, ένιωσα ότι είχε έρθει η στιγμή τόσο για μένα όσο και για την ομάδα. Δεν ήταν κάτι που είχα κάνει από την καρδιά μου και τώρα που επέστρεψα αισθάνομαι ευτυχισμένος που θα έχω τη δυνατότητα να ολοκληρώσω αυτό που είχα αφήσει στη μέση».

Για τις αλλαγές που έχει παρατηρήσει στην ομάδα από τότε που έφυγε: «Έχουν αλλάξει πολλά πράγματα αλλά πιστεύω ότι πάνω απ' όλα ο Άρης είναι ο κόσμος του. Πρόκειται για μία τόσο μεγάλη ομάδα που ακόμα και στην Γ' Εθνική λειτουργεί ως μεγάλος σύλλογος. Ο σημαντικότερος στόχος μας είναι να τον βοηθήσουμε να επιστρέψει γρήγορα εκεί που ανήκει».

Δεν υπάρχουν σχόλια: