Πέμπτη 8 Οκτωβρίου 2015

«Αντίπαλοι μόνο στο γήπεδο» το μήνυμα του προπονητή της Αλβανίας

Σε μια προσπάθεια να ρίξει τους τόνους ενόψει του ματς της Αλβανίας με τη Σερβία, ο Ιταλός προπονητής των Αλβανών, τόνισε σε δηλώσεις του ότι οι δύο χώρες είναι αντίπαλες μόνο στο γήπεδο.

«Αντίπαλοι μόνο στο γήπεδο» το μήνυμα του προπονητή της Αλβανίας
Μείζονος σημασίας για το αλβανικό ποδόσφαιρο, είναι το ματς κόντρα στη Σερβία, που θα διεξαχθεί απόψε στο «Ελμπασάν Αρένα».

Την ώρα που ο εθνικισμός είναι σε έξαρση και η UEFA σε πανικό, φοβούμενη τα αντίποινα του περσινού παιχνιδιού στο Βελιγράδι, ο Ιταλός τεχνικός της Αλβανίας, Τζιάνι Ντε Μπιάζι, προσπάθησε να ρίξει τους τόνους.

Ο τεχνικός της Αλβανίας τόνισε σε δηλώσεις του πως αντιπαλότητα πρέπει να μείνει μέσα στις τέσσερις γραμμές του γηπέδου, εκφράζοντας παράλληλα τη λύπη του για την επίθεση στο πούλμαν που μετέφερε την αποστολή των Σέρβων.

«Γνωρίζουμε τη σημασία τέτοιων παιχνιδιών, όπως και το βαθμό δυσκολίας τους. Είμαστε έτοιμοι να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό. Δεν μπορούμε να παραλείψουμε το γεγονός πως είναι ένα ματς με έντονα συναισθήματα. Είμαστε όμως αντίπαλοι μόνο μέσα στο γήπεδο. Δεν σημαίνει όμως ότι είμαστε εχθροί. Λυπάμαι για την επίθεση στο λεωφορείο. Μέσα από το ματς θα πρέπει να δείξουμε τις αξίες μας. Να ξέρετε ότι Αλβανία και Σερβία μπορούν να κάνουν πολλά για τα Βαλκάνια», δήλωσε ο Ντε Μπιάζι.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: