Πέμπτη 8 Οκτωβρίου 2015

H Ντόρτμουντ τιμώρησε τους οπαδούς που έκαναν επεισόδια στην Τούμπα!!!


Αυτό θα πει αμεσότητα! Η διοίκηση της Ντόρτμουντ βρήκε τους υπαίτιους των επεισοδίων που προκάλεσαν οι οπαδοί της στο ματς της Τούμπας με τον ΠΑΟΚ για το Europa League και τους «τελειώνει»!

H Ντόρτμουντ τιμώρησε τους οπαδούς που έκαναν επεισόδια στην Τούμπα!

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της γερμανικής ομάδας, η οποία δεν έμεινε στα λόγια, αλλά πέρασε και σε πράξεις, η απόφαση για τους υπαίτιους της ρίψης καπνογόνων και της φωτιάς στο γήπεδο του «δικεφάλου του βορρά», είναι να αφαιρέσει από τα μέλη του συνδέσμου οπαδών των Desperados Dortmund 1909 το δικαίωμα να εξασφαλίζουν εισιτήρια για τα εκτός έδρας παιχνίδια της ομάδας στις εγχώριες αλλά και τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις!

Μάλιστα, η ανακοίνωση καταλήγει ότι αν από τα αποτελέσματα της έρευνας, που βρίσκεται σε εξέλιξη, προκύψει ότι στα επεισόδια συμμετείχαν και μέλη άλλων συνδέσμων, η διοίκηση δεσμεύεται ότι θα λάβει ανάλογες αποφάσεις και για αυτά τα άτομα.

Αυτό θα πει αμεσότητα στις ενέργειες μιας διοίκησης! Μια πράξη που μας δείχνει ξανά, πόσο μπροστά είναι κάποιες χώρες από εμάς! Έτη φωτός! Παράδειγμα προς μίμηση η Μπορούσια για μια ακόμη φορά… *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: