Πέμπτη 8 Οκτωβρίου 2015

Ιβάνοβιτς: «Κάποιοι δεν περιμένουν να δουν ποδόσφαιρο στην Αλβανία»

Προετοιμασμένοι ψυχολογικά αλλά και... υποψιασμένοι για οτιδήποτε συμβεί στο Ελμπασάν απόψε το βράδυ είναι οι Σέρβοι, όπως ανέφερε ο Μπράνισλαβ Ιβάνοβιτς.
Ο διεθνής μπακ της Τσέλσι που βρίσκεται στην αποστολή των Σέρβων για την αποψινή αναμέτρηση απέναντι στους Αλβανούς, με το πρώτο παιχνίδι των δύο εθνικών ομάδων στα προκριματικά του Euro 2016 να έχει στιγματιστεί από τρομερά επεισόδια λόγω της εμπλοκής και πολιτικών θεμάτων, είπε χαρακτηριστικά:
ADVERTISEMENT
«Ξέρουμε ότι το κλίμα είναι τεταμένο, ότι υπάρχει ένταση, ότι το ενδιαφέρον του κόσμου στρέφεται σε αυτό το ματς και ότι υπάρχουν αρκετοί που... μόνο ποδόσφαιρο δεν περιμένουν να δουν από αυτό το παιχνίδι. Ξέρουμε ότι θα είναι καζάνι που βράζει το γήπεδο και σε καμία περίπτωση δεν περιμένουμε χειροκρότημα. Ξέρουμε τι θα αντιμετωπίσουμε».
Από την πλευρά του, ο πρόεδρος της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας της Σερβίας, Τόμισλαβ Κάραντζιτς, τα έβαλε με την αλβανική Αστυνομία μετά την επίθεση που δέχθηκε το πούλμαν που μετέφερε την αποστολή των Σέρβων στο Ελμπασάν και ανέφερε: «Η Αστυνομία, μας έχει δώσει εγγυήσεις όμως απέτυχε να ελέγξει την κατάσταση κατά την άφιξή μας... Μακάρι να μη γίνει τίποτε άλλο, όμως θα πρέπει να περιμένουμε να το δούμε αυτό...».

*Πηγή: gazzetta.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: