Πέμπτη 8 Οκτωβρίου 2015

Με το… μαλακό Τσίμιροτ-Λέοβατς!!

Στο τέλος του μήνα αναμένεται να τεθούν στη διάθεση του Ιγκόρ Τούντορ δύο παίκτες που δεν έχουν προλάβει να δείξουν στον ΠΑΟΚ, ο Γκόικο Τσίμιροτ και ο Μαρίν Λέοβατς.

Με το… μαλακό Τσίμιροτ-Λέοβατς
Δύο από τους ποδοσφαιριστές που δεν πρόλαβαν να δείξουν τις δυνατότητές τους και μπήκαν από νωρίς στα «πιτς» ήταν ο Γκόικο Τσίμιροτ και ο Μαρίν Λέοβατς.

Οι τραυματισμοί των δύο παικτών αρχίζουν σιγά-σιγά να ανήκουν στο παρελθόν, αφού χθες συμμετείχαν για πρώτη φορά στην προθέρμανση και δείχνουν ότι μετρούν αντίστροφα για την επάνοδό τους.

Ωστόσο, η τεχνική ηγεσία σε συνεννόηση με το ιατρικό επιτελείο δεν δείχνουν να βιάζονται και οι πρώτες εκτιμήσεις αναφέρουν πως θα επιστρέψουν στα τέλη Οκτωβρίου. Ο Τσίμιροτ είχε υποστεί βαριάς μορφής θλάση στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος, ενώ ο Λέοβατς είχε αποχωρήσει - επίσης με θλάση από το εκτός έδρας παιχνίδι με τη Βέροια.

Από την πλευρά του, ο ομογενής Αντόνις βρίσκεται ακόμα πιο πίσω, αφού εξακολουθεί να κάνει ατομικό πρόγραμμα και ο Κωνσταντινίδης ξεκίνησε να κάνει θεραπεία μετά τη θλάση που υπέστη στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και θα μείνει εκτός δράσης για περίπου έναν μήνα. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: