Πέμπτη 8 Οκτωβρίου 2015

«Έχασα οκτώ κιλά σε ένα μήνα, η αγάπη του κόσμου με έφερε πίσω»

Στο Metropolis 95.5 και την εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο Σέρχιο Κόκε και αναφέρθηκε στην επιστροφή του στον Άρη και την ανυπομονησία του για να ξεκινήσει να αγωνίζεται με τη φανέλα των «κιτρίνων».

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το ποσοστό ετοιμότητάς του: «Προπονούμαι κανονικά και θα συνεχίσω να το κάνω γιατί έχω να παίξω από τον περασμένο Ιανουάριο. Κάνω ατομικό πρόγραμμα για να είμαι πιο γρήγορα έτοιμος, αλλά δεν ξέρω ακόμη πότε θα συμβεί αυτό. Μίλησα με τον προπονητή, με ρώτησε για την κατάστασή μου, μου τόνισε ότι θέλω προετοιμασία και για το λόγο αυτό κάνω ατομικές προπονήσεις. Μάλιστα έχασα πολλά κιλά και είμαι στα ίδια κιλά με τότε που έπαιζα παλιότερα στον Άρη. Έχασα οκτώ κιλά μέσα σε ένα μήνα».

Για την εικόνα του από τον Άρη: «Είναι μια καινούργια ομάδα. Έχει καλούς παίκτες, όμως πρέπει να αποκτήσει χημεία, να γνωριστούν καλύτερα οι παίκτες μεταξύ τους και έτσι να βελτιώνεται η ομάδα παιχνίδι με παιχνίδι».

Για τον κόσμο: «Ένας από τους λόγους που με έφεραν πίσω στον Άρη ήταν η αγάπη του κόσμου».

Για το πόσα γκολ θέλει να σκοράρει: «Δεν μπορώ να μιλήσω με ένα απλό νούμερο. Θέλω να σκοράρω όσο πιο πολλά γκολ μπορώ, αν και το πιο σημαντικό είναι να κερδίσουμε όλα τα παιχνίδια για να ανεβούμε στη Β’ Εθνική».

Για την ανυπομονησία του να αγωνιστεί: «Θέλω πολύ να παίξω. Το θέλει πολύ και ο κόσμος και θέλω να ανταποδώσω την αγάπη και την εμπιστοσύνη του κόσμου μέσα στο γήπεδο».
*Πηγή: metrosport.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: