Πέμπτη 8 Οκτωβρίου 2015

Στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας ο Λαζάρεφ!!

Η ΤΣΣΚΑ απέκτησε τον Ιβάν Λαζάρεφ ενισχύοντας ακόμα περισσότερο την φροντ-λαϊν της .

Στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας ο Λαζάρεφ
Παίκτης της ΤΣΣΚΑ είναι από την Τετάρτη (7/10) ο Ιβάν Λαζαρεφ. Ο 24χρονος σέντερ ξεκίνησε προετοιμασία με την Ντιναμό Μόσχας, ωστόσο τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο ρώσικος σύλλογος τον έστειλαν στη έτερη ομάδα της Μόσχας.

Ο Δημήτρης Ιτούδης και το τεχνικό του επιτελείο, δοκίμασαν τον παίκτη, οι δυνατότητες του οποίου έπεισαν τον Έλληνα τεχνικό να τον πάρει στην «ρώσικη αρκούδα».

«Όταν η Ντιναμό απέκτησε προβλήματα και εμείς χάσαμε αρκετούς παίκτες, αποφασίσαμε να δοκιμάσουμε τον Ιβάν. Μου αρέσει η κινητικότητα και η αφοσίωσή του. Είναι ενθουσιασμένος που ήρθε στην ΤΣΣΚΑ και ζει το όνειρό του. Η ζωή κάνει πολλές στροφές και δεν γνωρίζουμε ποιο σενάριο είναι γραμμένο για εμάς. Τώρα ο Ιβάν έχει μια εξαιρετική ευκαιρία. Είναι πολύ κινητικός για το ύψος του και είμαι σίγουρος ότι θα μας βοηθήσει και θα βοηθήσουμε και εμείς εκείνον», τόνισε ο Έλληνας τεχνικός.

Από την πλευρά του, ο Λαζάρεφ ανέφερε: «Αλήθεια, είμαι σοκαρισμένος. Τα πράγματα έγιναν πολύ γρήγορα. Και μόνο το να βρίσκεσαι στις προπονήσεις της ΤΣΣΚΑ είναι απίστευτο, ένα όνειρο έγινε πραγματικότητα. Είναι μεγάλη τιμή αλλά και υποχρέωση ταυτόχρονα. Θέλω να αρπάξω την ευκαιρία στο 100% και θα βάλω τα δυνατά μου για να αποδείξω στους προπονητές ότι μπορώ να παίξω στο υψηλότερο επίπεδο». *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: