Σάββατο 19 Δεκεμβρίου 2015

Αντίο 2015 με «15 στα 15»!!


Αντίο 2015 με «15 στα 15»!

Τον τελευταίο του αγώνα για το 2015 δίνει απόψε ο Ολυμπιακός, ο οποίος αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Καλλονή και θέλει να κάνει το «15 στα 15» στο πρωτάθλημα. Τα πλάνα του Σίλβα που ετοιμάζει αλλαγές.

Το τελευταίο του παιχνίδι για το 2015 δίνει απόψε ο Ολυμπιακός, ο οποίος φιλοξενείται από την Καλλονή στη Μυτιλήνη για την 15η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας (19:30, Novasports 1, ΣΠΟΡ FM 94,6 και sport-fm.gr).

Οι Πειραιώτες μετά την πρόκρισή τους στους «16» του Κυπέλλου, ενώ είχαν και μία καλή πορεία στο Champions League (όπου και εξασφάλισαν τη συμμετοχή τους στο Europa League), θέλουν να ολοκληρώσουν τη χρονιά με το απόλυτο τη φετινή σεζόν στο πρωτάθλημα.

Από την πλευρά του, ο Μάρκο Σίλβα περιμένει από τους παίκτες να παρουσιάσουν διαφορετικό πρόσωπο σε σχέση με τα τελευταία παιχνίδια στο πρωτάθλημα και να ολοκληρώσουν με τη νίκη και με θεαματικό τρόπο το 2015.

Παράλληλα, ο Πορτογάλος τεχνικός έχει δείξει πως σκέφτεται να προχωρήσει σε κάποιες αλλαγές στο αρχικό σχήμα. Την «ερυθρόλευκη» εστία θα υπερασπιστεί ο Ρομπέρτο, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα έχει τους Σαλίνο, Μποτία, Ντα Κόστα και ο Τσιμίκας που ξεχώρισε στο τελευταίο ματς με τον Απόλλωνα Σμύρνης στη Ριζούπολη.

Από εκεί και πέρα, Μιλιβόγεβιτς και Καμπιάσο θα είναι τα αμυντικά χαφ, με τον Σεμπά και τον Ντουρμάζ να παίζουν στα πλάγια. Ο Φορτούνης θα αναλάβει οργανωτικό ρόλο, με τον Ιντέγε να βρίσκεται στην κορυφή της επίθεσης.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Καπίνο, Τσόρι, Ομάρ, Φουστέρ, Κασάμι, Κολοβός, Σιόβας και Ζντιέλαρ. Εκτός έμειναν οι Μανιάτης, Μπουχαλάκης, Πουλίδο και Μαζουακού. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: