Σάββατο 19 Δεκεμβρίου 2015

Χωρίς τέσσερις ο ΠΑΣ!!


Χωρίς τέσσερις ο ΠΑΣ

Πρόβλημα της τελευταίας στιγμής στον ΠΑΣ Γιάννινα, αφού ο Φόνσι ένοιωσε ενοχλήσεις στον δικέφαλο και έμεινε εκτός αποστολής για τον αγώνα με τη Skoda Ξάνθη, μαζί με τους Ίλιτς, Τσάβες και Ιωάννου.

Με ανεβασμένη ψυχολογία, μετά την πρώτη φετινή εκτός έδρας νίκη και με στόχο να δώσει συνέχεια στα νικηφόρα αποτελέσματα, θα παραταχθεί ο ΠΑΣ Γιάννινα στο αυριανό (20/12, 17:15) παιχνίδι με τη Skoda Ξάνθη στους «Ζωσιμάδες» για τη 15η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.

Η προετοιμασία ολοκληρώθηκε το πρωί του Σαββάτου με ένα χαλάρωμα για τους ποδοσφαιριστές και στη συνέχεια ο Γιάννης Πετράκης ανακοίνωσε την αποστολή. Από αυτήν απουσιάζουν τα ονόματα των Ίλιτς, Τσάβες και Ιωάννου, που είναι τραυματίες, ενώ εκτός για προληπτικούς λόγους έμεινε και ο Φόνσι, που ένιωσε ενοχλήσεις στον δικέφαλο.

Αναλυτικά, η αποστολή αποτελείται από τους εξής ποδοσφαιριστές: Βελλίδης, Τζημόπουλος, Στρούνα, Κοζορώνης, Λίλα, Μιχαήλ, Τσουκαλάς, Φερφελής, Ακόστα, Γαρουφαλιάς, Γιάκος, Μανιάς, Μπέριος, Περιστερίδης, Καρανίκας, Σαπαλίδης, Σκόνδρας, Ηλιάδης και Μασούρας.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: