Σάββατο 19 Δεκεμβρίου 2015

Ανακοίνωσε Χίντινκ η Τσέλσι!!


Ανακοίνωσε Χίντινκ η Τσέλσι

Ο Γκους Χίντινκ είναι και επίσημα ο διάδοχος του Ζοσέ Μουρίνιο στον πάγκο της Τσέλσι. Ο Ολλανδός τεχνικός υπέγραψε συμβόλαιο μέχρι το τέλος της σεζόν.

Οι αντιρρήσεις κάμφθηκαν και είναι πλέον επίσημο…

Ο Γκους Χίντινκ είναι μέχρι το τέλος της σεζόν ο αντικαταστάτης του Ζοσέ Μουρίνιο στην τεχνική ηγεσία της Τσέλσι.

Ο Ρομάν Αμπράμοβιτς έπεισε τον Ολλανδό τεχνικό, που επιστρέφει στο «Στάμφορντ Μπριτζ» μετά από 6,5 χρόνια. Στην πρώτη του θητεία το 2009, είχε αναλάβει την ομάδα από τον Φεβρουάριο μέχρι τον Μάιο και την οδήγησε στην κατάκτηση του Κυπέλλου Αγγλίας.

«Η Τσέλσι επιβεβαιώνει ότι ο Γκους Χίντινκ προσλαμβάνεται ως προπονητής της πρώτης ομάδας μέχρι το τέλος της σεζόν. Ο κ. Αμπράμοβιτς και το Συμβούλιο πιστεύουν ότι θα πάρει το καλύτερο από το ποιοτικό ρόστερ που διαθέτει ο σύλλογος», αναφέρει η ανακοίνωση της ομάδας.

Από την πλευρά του, ο Ολλανδός τεχνικός, στις πρώτες του δηλώσεις, τόνισε: «Είμαι ενθουσιασμένος που επιστρέφω στο Στάμφορντ Μπριτζ. Η Τσέλσι είναι ένας από τους μεγαλύτερους συλλόγους στον κόσμο αλλά δεν είναι εκεί που θα έπρεπε αυτή τη στιγμή. Όμως, είμαι σίγουρος ότι μπορούμε να τα ανατρέψουμε όλα φέτος. Ανυπομονώ να δουλέψω με τους παίκτες και το υπόλοιπο επιτελείο σ’ αυτόν τον σπουδαίο σύλλογο και ειδικά να ανανεώσω την πανέμορφη σχέση μου με τους φίλους της Τσέλσι».
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: