Σάββατο 19 Δεκεμβρίου 2015

Συγχωρεί το… φορτηγό Λεμπρόν η γυναίκα που τραυμάτισε!!


Συγχωρεί το… φορτηγό Λεμπρόν η γυναίκα που τραυμάτισε

Η Έλι Ντέι, που τραυματίστηκε από την πτώση του Λεμπρόν Τζέιμς πάνω της, ακόμη πονά από αυτό που περιέγραψε σαν σύγκρουση με φορτηγό, αλλά συγχωρεί τον σταρ των Καβαλίερς.

Με κακώσεις, μώλωπες και ελαφρά διάσειση γλίτωσε η Έλι Ντέι τη σύγκρουση με τον Λεμπρόν Τζέιμς ο οποίος έδειξε υπερβάλλοντα ζήλο και διεκδικώντας μια χαμένη μπαλιά έπεσε πάνω της.

Η σύζυγος του Αυστραλού νούμερο δύο αθλητή του γκολφ στον κόσμο, Τζέισον Ντέι, έδειξε να μην κρατά κακία στον «βασιλιά», ενώ απάντησε σε όσους κατηγόρησαν τον άντρα της πως δεν την προστάτεψε.

«Είμαι καλά, πονάω και νιώθω εξαντλημένη, αλλά είμαι καλά. Όταν πέφτει πάνω σου ένας τόσο μεγαλόσωμος άντρας είναι σαν να έχεις πάθει τροχαίο, σαν να σε χτύπησε φορτηγό. Τραυματίστηκε ο αυχένας και το κεφάλι μου και τρόμαξα, αλλά θα μπορούσε να είναι χειρότερα τα πράγματα, αν ήμουν ακόμη έγκυος ή είχα στην αγκαλιά μου κάποιο από τα παιδιά μου», τόνισε και πρόσθεσε: «Δεν κρατώ κακία στον Λεμπρόν. Θα μπορούσε να συμβεί οπουδήποτε σε ένα γήπεδο. Σε έναν αγώνα γκολφ μπορεί να σου έρθει το μπαλάκι με δύναμη από το πουθενά και να σε χτυπήσει».

Όσο για εκείνους που κατηγορούν τον άντρα της ότι δεν την προστάτευσε, είπε: «Όλα έγιναν πολύ γρήγορα. Δεν είχε χρόνο να αντιδράσει. Αν προλάβαινε, θα το έκανε. Και δεν θα ήθελα να πέσει πάνω μου και δεύτερος άνδρας».
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: