Σάββατο 19 Δεκεμβρίου 2015

Πρωινή κατσάδα… διαρκείας από Σφαιρόπουλο!!


Πρωινή κατσάδα… διαρκείας από Σφαιρόπουλο

Περισσότερες από τρεις ώρες διήρκεσε η πρωινή προπόνηση-τιμωρία του Γ.Σφαιρόπουλου στους παίκτες του Ολυμπιακού για την κακή χθεσινή εικόνα με Εφές. Κατσάδα από τον προπονητή, ελπίδες για Λοτζέσκι.

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος ήταν έξω φρενών για την εικόνα που παρουσίασε ο Ολυμπιακός στη χθεσινή αναμέτρηση με την Εφές κατηγορώντας ανοικτά τους παίκτες του (μηδενός εξαιρουμένου) για έλλειψη συγκέντρωσης και διάθεσης. Θέλοντας να μην επαναληφθούν τέτοια φαινόμενα πήρε αμέσως δραστικά μέτρα και όρισε προπόνηση για το πρωί του Σαββάτου.

Αυτή άρχισε στις 8:00 και ολοκληρώθηκε λίγο μετά τις 11:00, με το μενού να περιλαμβάνει έντονες παρατηρήσεις για την αγωνιστική εικόνα της ομάδας και προειδοποιήσεις πως την επόμενη φορά θα είναι ακόμη πιο αυστηρός. Ο προπονητής των «ερυθρόλευκων» είναι απόλυτος σε θέματα πειθαρχίας και απαιτεί προσπάθεια και αφοσίωση από τους παίκτες του. Τους επισήμανε, δε, πως αν επαναλάβουν τέτοιο πρόσωπο στο Top 16, δεν θα έχουν τύχη να προκριθούν.

Οι Πειραιώτες ήδη προετοιμάζονται για τον αγώνα της Δευτέρας με την Κηφισιά στο Ζηρίνειο, αλλά και το ματς της παραμονής Χριστουγέννων με τον Άρη στο ΣΕΦ. Εκτός έμειναν ξανά Σπανούλης και Αγραβάνης, που δεν έχουν ξεπεράσει πλήρως το πρόβλημα σε αστράγαλο και γόνατο αντίστοιχα, ενώ ο Ματ Λοτζέσκι ανεβάζει ρυθμούς και ίσως προλάβει το παιχνίδι της Πέμπτης με τους «κίτρινους».
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: